Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość help-me

Czy da się to odkręcić?

Polecane posty

Gość help-me

Podczas rejestracji elektronicznej na studia wybrałam poziom języka wyższy niż powinnam. W sumie to nie bylo jeszcze nawet rozpoczęcia i pierwszych zajęć. Jak myślicie czy będą mi robić jakieś problemy z tym na samym początku? Chce to zmienić. Był ktoś może w takiej sytuacji?

Gość Biały kot
chyba nie powinno być problemu. U nas można było zmieniać grupy.

Gość a na jakiej uczelni
??????????

Gość help-me
Dzięki, Biały Kot, za odpowiedź. Mam strasznego stresa teraz. Nie przemyślałam tego wyboru wtedy zbyt dobrze i się cholernie martwie. Zrobie wszystko żeby to zmienić.

Gość help-me
Akademia Ekonomiczna Katowice

Gość a na jakiej uczelni
hehe :) jestesmy na tej samej uczelni:D i z przykroscia musze Ci powiedzieć że nie da sie tego odkrecić... pani w sekretariacie tego centrum jezykow obcych jest wredna, nimila i a nie w glowie jej pomaganie innym... niestety.....

Gość zagubiona studentka
a nie masz mozliwosci wypisania sie z tej grupy i ponownego zapisania do grupy nizszej?

Gość wszystko sie da
przeciez cie nie zmusza do uczenia sie poziom wyzej tym bardziej ze albo sama wybierasz, albo piszesz test, ja osobiscie pisalam test i na wlasna prosbe obnizylam poziom zeby byc w grupie z kolezanka, co prawda musialam pisac oswiadczenie ze to na wlasna probe bo test do akt dolaczyli, ale nic wiecej mnie to nie kosztowalo

Gość wszystko sie da
aha...dopiero przeczytalam perypetie dziewczyny powyzej...jakas paranoja...

Gość help-me
A na jakiej uczelni; błagam, nie żartuj. Ja chyba wyrzuce kase w bloto jak mnie tam zostawią :( Nie wiem czy dam radę.

Gość a na jakiej uczelni
a to rozumiem że jestes na zaocznych???? no to moze cos jeszcze wskorasz... napisz podanie do pani kierownik tego centrum pani Marks z proscba o przeniesienie bo samowolki niestety na AE nie ma...