Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakassssss

lepsze lekcje indywidualne z języka obcego czy szkoła językowa?

Polecane posty

Gość kjhb
to zależy jaka szkoła i jaki nauczyciel indywidualny. W szkole w tej chwili stawia się głównie na mówienie i rozumienie ze słuchu. nauczyciel indywidualny stawia na gramatykę. pozatym ustalasz sobie sam/a termin lekcji. Tylko pamietaj zeby wybrać nauczyciela a nie studenta. Ja stawiam na indyidualne lekcje z dobrym nauczycielem.

ale wszkole znowu sobie duzo nie pogadasz, jak mas zkilkuosobowa grupe, to tylko kilka minut na twoje gadanie przypada, a nauczycielowi mozesz zawsze powiedziec, ze chce gadac w wiekszosci i on ci tak lekcje zorganizuje jakie ty masz potrzeby. tylko nauczyciel musi byc dobry, jesli student to po trzecim roku najlepeij bo tam juz maja metodyk i iinne pierdoly takie

lepiej lekcje indywidulane mam prownanie, bo chodzilam i do szkoly jez i mialam prywatne lekcje. W szkole mimi,ze sa male grupy nikt ci nie posiwca uwagi za duzo, a nauczyciel prywatny, robi to co chcesz akurat robic, my mielsm,y czasami tak, ze sie spotyklaismy i 2 h gadalismy po niem, wtedy na bierzaco koryguje sie bledy gram i taka nauka jest bardziej przyswajalna, moim zdaniem

Gość jakassssss
ok dzieki za opinie .. ja chce sie dosc szybko nauczyc rosyjskiego wiec zastanawiam sie co lepsze