Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boginii uwodzenia

Faceci, co Was najbardziej kręci w kobietach?

Polecane posty

Gość boginii uwodzenia

Wiem, że każdego z pewnością co innego. Ale gdyby tak zsumować całą wiedzę, to byłybyśmy boginiami uwodzenia. Piszcie szczerze. Chodzi o zachowania, gesty, ubiór, słowa, wygląd, wszystko co działa kusząco na Waszą psychikę. Wy piszcie, my będziemy czytać i analizować.

Gość daro o
Mnie kręci jak moja laska siada na mnie okrakiem i uwodzicielsko pyta" może pobaraszkujemy?

Gość prawiczekk 25
nie ma uniwerslanej kobiety. Podoba mi sie odrobina kobiecosci i brak zgryzliwosci.

Gość Gaba i Dana
zapamiętajcie raz na zawsze Mężczyzn kręci w kobietach TAJEMNICA

Gość daro o
Mało wymagający jesteś. Odrobinę kobiecości to ma nawet Nelly Rokita. I tobie to wystarczy już?

Gość Lubię cenię kocham
a mój luby twierdzi, że najbardziej ceni we mnie swoje żebro :(

Gość boginii uwodzenia
Nas najbardziej kręci inteligencja i poczucie humoru. To 2 najseksowniejsze wyznaczniki sexapilu męskiego.

Gość prawiczekk 25
Mało wymagający jesteś. Odrobinę kobiecości to ma nawet Nelly Rokita. I tobie to wystarczy już? no , ale doda nie jest zbyt kobieca . Poza tym w jednym slowie moze kryc sie wiele znaczen .

Gość Gaba i Dana
a w drugą stronę? :) kiedy w męskich oczach odbija się obraz naszego marzenia o tym jakie chcemy być

Gość boginii uwodzenia
Doda jest kobieca. Tylko co innego że tej kobiecości nie sznuje. U niej wszystko jest na sprzedaż, na widoku jak na tacy czy na wystawie. w tej kobiecie nie ma za grosz tajemnicy.

Gość Gaba i Dana
inteligencja i poczucie humoru - tak, ale pod warynkiem że facet jest toba zainteresowany.. co mi po inteligentnym i dowcipkujacym, gdy traktuje mnie jak powietrze? :D nie kręci mnie

Gość boginii uwodzenia
Gaba i Dana: mężczyźni czują się przy nas silni, odpowiedzialni, potrzebni. To gra w dwie strony o urzeczywistnianiu potrzeb bycia.

Gość prawiczekk 25
Doda jest kobieca. Tylko co innego że tej kobiecości nie sznuje. serio ? JA sadze ze ona ma cialo kobiety ,a jest bardziej meska od 90 % facetow . Zachowuje sie wulgarnie ( jak facet) nie wiedze w niej wrazliwosci ( cecha kobieca) jedynie proznosc

Gość boginii uwodzenia
Rozmawiamy tylko o takich, którzy są nami zainteresowani. Gdyby nie byli, temat brzmiałby zupełnie inaczej.

Gość prawiczekk 25
zgadza sie jezeli kobieta nie zwraca na mnie uwagi to nawet jesli bedzie najatrakyjniejsza to i tak nie zauwaze jej w tlumie

"kiedy w męskich oczach odbija się obraz naszego marzenia o tym jakie chcemy być" to mi pachnie potrzebą uwielbienia...

Gość boginii uwodzenia
Doda: nie zauważyłeś że to tylko wizerunek medialny? Akurat taki wybrał image, w w łóżku po ciemku pewnie jest zwykłą dziewczynką co tęskni za normalnością Ale wybrała i już. A niejeden facet chętnie pomasowałby jej ..., a one akurat wyznacznikiem kobiecości są.

Gość boginii uwodzenia
Coś się rozpędziliśmy za bardzo: najpierw trzeba do kogoś wysłac sygnał, żeby ktoś się nami zainteresował. A Wy piszecie od razu tak, że ni stąd ni zowiąd obie strony ratpem bez niczego są sobią zainteresowane. Coś tu nie halo.

Gość prawiczekk 25
a one akurat wyznacznikiem kobiecości są. chodzi ci o silikony? No nie wiem . JAkos mnie do tego nie ciagnie . PEwnie nawet nie czuje jak ktos je dotyka :)

Gość boginii uwodzenia
Mądrość i dobroć=inteligencja emocjonalna. A co dalej, jeśli bęzie ponurakiem?

"Coś się rozpędziliśmy za bardzo: najpierw trzeba do kogoś wysłac sygnał, żeby ktoś się nami zainteresował" correct