Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa waszych opinii

patrolówka, kaszkiet - to się teraz nosi???

Polecane posty

Mam pytanie Chciałabym kupić sobie 2 czapeczki na tej auckji ale nie bardzo wiem czy one są modne - szczerze móiąc nie znam się na modzie. Doradzicie??? http://www.allegro.pl/item452886449_hit_sezonu_czapki_patrolowki_10_modeli_dla_ciebie.html Widzę na mieście dziewczyny w takich czapach i szczerze mówiąc dobrze jest mieć cieplutko w głowę w zimne dni a czapki nie są drogie :-) Podoba mi się czapka nr 1 i 8 Będę wdzięczna za radę Pozdrawiam

Gość Ypu
Fakt - czapeczki są bardzo modne w tym sezonie. Mi osobiście podobają się szarości bo w podobnym materiale mam płaszczyk na zimę - ja wybraabym 1 - jest prześliczna ale ne wiem czy masz taki gust jak ja :)

Gość lenivus pospolitus
4, 6, 7 :P te mi sie podobaja :P te Twoje za bardzo kobiece jak dla mnie :P chociaz moim zdaniem w nich i tak by pizdzilo po uszach :o

Gość wystawiam opinię
wydaje mi sie że najlepiej zaslaniają uszy nr 1 2 3 8 ale jakie te nasze polskie zimy są....wcale nie takie zimne A czapeczki bardzo ładne . mam taką tylko kupiona w tamtym roku - trochę gorszy model (tzn starszy) ale jak są modne to już nie musze kupowac nowej :)))

No fakt te które podałam troche może za bardzo elegancie bo na codzien nosze się na sportowo ale mimo wszytko dziękuję za twoje typy

Gość lenivus pospolitus
zachorowałam na 4 :o mam jeszcze z temtego sezonu wsciekle zielona sztruksowa, jak ja to nazywam szoferowke :P uszy zakrywa calkiem niezle, i na glowie robi sie taka bania :o na jesien sie nada :P na zime odpada :o w zwiazku z czym zachorowalam na 4 :o autorko, kup sobie i powiesz jak sie nosi :)

własnie teraz są modne z takiego materiału . ja akurat nie martwę się o to, że w uszy bedzie zimno bo jeżdzę dużo autem i niewiele przebywam (długo) na dworze. ale czego sie nie robi by wyglądac fajnie :P Kurcze sama nie wiem jaką kupić - szczerze mówiac to wszystkie mi się podobają :/ no ale chcę kupić chociaż 2 :)

Gość nietypowa
dla mnie osobiscie to 4 6 7

A może ja też sobie kupię 4 i 1 zeby było do kurtki i eleganckiego płazczyka :-)

Gość bomboniera
a mnie się podoba 2, 3, i 10

Gość silent silent
Bardzo dobry wybór numerów - też bym te wybrala :-))))

Gość asiuniunia1980
Ja mam taka samą czapeczkę - nr 2 :) Polecam Kupiłam ją co prawda nie na Allegro tylko w sklepie ale jest taka sama ....tylko hm ...ja zapłaciłam zanią 45zł ;/ sit

Gość asiuniunia1980
Ja mam taką samą czapkę - chodzi mi o nr 2 :P:P Kupiłam ją coprawda w sklepie i za 45 zł ;/ (sit) ale jest taka sama i jest mi cieplutko w głowę. fajnie bo te czapeczki nie są typowymi czapami - mają fajny wygląd i dodają kobiecości Także nie zastanawiaj sie i kup ją bo widze, ze bardzo niezdecydowana jestes :-) Jesli o mnie chodzi to ja polecma

Gość asiuniunia1980
o kurcze myślałam, że tamto nie wejdzie i kliknęłam dwa razy :-) no ale już trudno - uzunąć nie mogę :-)

Gość slicznapogodajest
mi sie podoba 4 śliczna :)

no własnie - tak to zawsze jest jak się za długo zastanawiam - nr 4 już nie ma bo ktoś mnie wyprzedził :((((((((((((((((

Gość 123jamaja123
eeee kaszkiety nie sa moim zdaniem ani fajne ani modne, polecam luzne czapuchy:)

no ja własnie takich czapeczek nie widziałam w żadnym sklepie - albo źle szukam :) No ale zawsze jest allegro i mozna jakiś zakup niedrogi zrobić - ja od allegrowych zakupów jestem chyba uzależniona i jak narazie a mam już sporo na koncie - nie sparzyłam się i nikt mnie nie oszukał - jak chcesz to wejdz na mój pierwszy post - tam jest link do tych czapeczek

do 123jamaja123 > Luźne czapuchy nie pasują kobietom które mają bardziej elegancki styl ...No bo jak ubrać luźną czapuchę do eleganckiego płaszczyka a takie czapeczki są w sam raz - Moim zdaniem pasują i do stroju eleganckiego i do takiego bardziej sportowego

Gość bardzo ładne no i modne
Odpowiem na twój post bo pytałaś - Tak patrolówki to teraz rzeczywiscie HIT SEZONU. Sama rozgladam się za czymś ciekawym a przy okazji dzieki za link z czapeczkami - może skorzystam ;p

Gość Arbuzowa pestka
4,6,7 mi sie podobaja :) sama mam podobna czapke z zeszlego roku- szara, materialu jakby koc ;-) i z boku naszyty płasko kwiat,tez szary

Gość o a fuf
autorko 9 jest jak 4 tylko ciemniejsze :) wiec moze ta? :) ladne sa kurcze :)

Gość podobaja mi się 1 i 8

dziękuje wam bardzo za rady i wasze wybory ad czapek :) Musze poczekać na wypłate i z pewnością coś wybiorę