Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

so what the fuck

jaki byl was pierwszy raz romantyczny? czy moze spontan?

Polecane posty

wszyscy pisza tlyko kiedy pierwszy raz uprawiali seks i zadnych odczuc ... a u mnie problem lezy w tym jak to wszytsko zorganizowac (miejsce) zeby bylo romantycznie i zeby moj partner zapamietal to do konca zycia!!!;)

Gość GG.
hmm. Pierwszy raz jest przereklamowany. Im bardziej zaplanowany tym gorzej wypada, uwierz mi. Najlepiej nic nie planować, tylko w momencie oststecznego napięcia zburzyć wszelkie bariry i dać sie ponieść chwili. Ja moj pierwszy raz mialam 3 lata temu z moim pierwszym i obecnym chlopakiem. Mialam wtedy 17 lat. Nie chcialam uprawiac jeszcze seksu, czułam się za młoda. Ale pewnego wieczoru zaczęlismy się pieścic a wtedy uznałam, że mam ochotę i czuje się gotowa i bardzo podniecona:) seks byl wspalanily bo spontaniczny i taki zawsze powinien byc.

jeden wielki spontan :) lepiej nic nie planować, bo jeszcze nie wyjdzie tak jak się chciało, będize żal i niedosyt. Wiele kobiet planuje wspaniałą kolację, ble ble ble a potem lipa. I co robią? żałują, bo miało być tak pięknie. Mój 1 raz był nieco inny niż sądziłam że będzie. Miałam ponad godzinę do wyjścia na przystanek (ostatni bus mi wtedy odjeżdżał) a tu nagle oboje nadzy :) i o wiele bardziej się z tego ciesze niż gdybym miała się miesiąc stresować że we wtorek 13.08.2008 roku o godzinie 20.00 mamy zacząć się kochać... trochę wyobraźni :)