Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

neea82

dziewczyny piszcie o problemach w pologu!!!nadcisnienie

Polecane posty

Witam wszystkie swieze i te z dluzszym stazem mamuski!! Jestem tydzien po porodzie i wszystko bylo super do czasu....zaczelo mi skakac cisnienie do 150/100 i nawet wiecej. Dostalam Dophegyt 4/ dziennie ale nie zbija mi cisnienia. Martwie sie tym bardzo piszcie co robic czy tez tak mialyscie? Dodam ze w czasie ciazy mialam bardzo niziutie cisnienie!!1

Gość prawdziwa czarownica
bol po nacieciu krocza. MASAKRA!! dziwne, ale zaraz po nacieciu czyli jeszcze ws zpitau boli mniej niz potem jak zaczyna sie goic. wylam z bolu.

mi nie nacinali krocza dzieki mojemu lekarzowi i to bolalo przu siusianiu, a co dopiero jak ma sie tam rane!!!

Gość julciaaa
witam ja mialam zatrucie ciazowe w ostatnim tygodniu ciazy i zaraz po porodzie cisnienie skoczylo mi do 180/110 trafilam spowrotem do szpitala gdzie zbili mi cisnienie dz 100/60 i po kilku dniach wypusc\ili mialam w domu kontrolowac cisnienie ale tego noe robilam bo sie balam jak znowu zaczelam sie fatalnie czuc to okazalo sie ze mam znowu wysokie a yez bralam dopegyt 3razy 2tab.boje sie tylko ze to nie minie a jestem juz mc po porodzie .piszcie prosze bo nie wiem co robic

ja nie miałam problemów z ciśnieniem ale miałam inne powikłania po porodzie. otóż to co wydalane było z mojej macicy w połogu zakaziło mi cały układ moczowy. 3 tygodnie po porodzie dostałam ostrego zapalenia nerek, ból nieziemski w całym boku, że siedzieć nie mogłam, leżeć nie mogłam a o staniu to już mowy nie było, zwijałam się z bólu, temperatura 40 stopni, telepało mną jakbym padaczkę miała, dziecka nakarmić nie mogłam bo wyrywałam jej cycka z buzi tak mną telepało w gorączce. wylądowałam na zastrzykach przeciwgorączkowych i 2 tygodnie antybiotyk i na szczescie przeszło ale co przezyłam to przezyłam :(