Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krystynka

Ile kosztuje 1 m szescienny cieplej wody?

Polecane posty

Gość ale jak bardzo ciepłej

Gość 20 zł
we dwie osoby zużywamy ok. 4 m

Gość 20 zł
4 m szes. na 2 miesiące

Gość Woda droga jest
we Wrocku na osiedlu 6zł zimna plus drugie tyle podgrzanie ale wiem że ceny są zróznicowane np ci z komunałek płacą niewiadomo dlaczego mniej no tak ale to elektorat obecnego prezydenta miasta musi ich czymś ogłaskać

Jestem ciekawa bo zamieszkałam w mieszkaniu gdzie woda jest podgrzewana, nie wiem jakie będą koszty, do tej pory korzystałam z junkersa.

Gość Woda droga jest
juz służę radą a więc powiedzmy że na osobe zużycie wody będzie 4-5 m3 na mc z tego cw 2,5x6zł zw 3,0x6,6zł ale zeby było jasne to sa zaliczki płacone co m-c na konto spółdzielni natomiast rozliczenie nastepuje w okresie rozliczeniowym czyli co 3 lub 6 mcy zależy od spółdzielni czy wspólnoty w okresie rozliczeniowym przyrównuje się wniesione zaliczki czyli zapłacone m3 wody do tych z ODCZYTU i zależnie od wyniku masz nadłaptę czyli zwrot lub niedopłatę czyli do zapłaty

Gość Woda droga jest
jeżeli mogłabym cos doradzić to zaniż swoje zaliczki. Tzn idz do kobiet które naliczaja wode i czynsz i powiedz że Ciebie często nie ma i kaz sobie dac zaliczke np 1,5cw 2,0zw na osobe na mc tym sposobem nie płacisz dziadom do przodu tylko owszem przy rozliczeniu musisz dopłacic za zuzyta a nie zapłacona wodę ale nie płacisz im do przodu