Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deery

Grypa jelitowa w ciąży

Polecane posty

Gość deery

Czy ktoś z was miał ten problem boje sie co będzie jestem na Fenoterolu od kilku dni

ja w 1 ciazy zalapalam zapalenie zoladka :-o trafilam na pogotowie, ciagle wymiotujac, majac biegunke i goraczke ostatecznoscia byly u mnie kroplowki ktorych unikenlam jednak dostalam jakies zastrzyki i bralam apap - chociaz nie wiem po co, ale kazali brac 2x dzinnie przeszlo, a pozniej bylam na fenoterolu, ale nie wiem czy to mialo jakis zwiazek z moja choroba wazne zeby sie nie odwodnic i od biegunki - jezeli jest nie dostac skurczy

Gość deery
mój 7 letni synek mnie zaraził, narazie niewielka biegunka mam nadzieje że nie rozkręci sie to31 tydz mam nadzieje że będzie ok.

nie wiem co mozna na biegunke, ja probowalam na wlasna reke sie leczyc najpierw, ale w aptece nawet glupiego wegla mi nie sprzedali bo w ciazy nie mozna bez zgody gina dopiero jak goraczki dostalam i atak wymiotow to maz zawiozl mnie na pogotowie, tam cos mi dali, wie napewno ze kazali apap w domu lykac i duzo pic, unikac mleka - bo niby pobudza biegunke czy cos takiego (juz doladnie nie pamietam ;) ) radze Ci zadzonic do gina, bo moze skonczyc sie tylko biegunka, a moze tak jak u mnie, goraczka, wymiotami,szpitalem zapytaj sie gina co mozesz wziasc

Gość deery
wyczytałam że jak będzie gorzej to Smecta, u małego bez gorączki na szczęście że jestem dobrej myśli, że mnie też ominie temperatura.Dzięki za porade Evi!