Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arkadiuszzzz229

Dziewczyna płaczem i błaganiem próbuje wymusic na mnie seks

Polecane posty

Gość Arkadiuszzzz229

Mam juz dość tego tylko seks seks seks nawet nie wiem czy chce czegos wiecej

Gość Arkadiusz229
Mam dośc juz dziewczyn które chca ode mnie tylko seksu traktuja mnei jak ogiera nie wierze w miłosc a szukam jej.

Gość szacun
jakby bylo na odwrot bym sie nie dziwil... jakiej jestes orientacji?

Gość Arkadiuszss229
Ok jestem facetem ale sęk w tym że one widza we mnei tylko osobe na seks a ja sie chce zakochac mówia o mnei kurwairz a ja mam dosc chce sie ustabilizowac.

Gość Arkadiuszss229
Nie chce być facetem postrzeganym tylko na seks wczesnie zaczynałęm w wieku 15 lat miałem wiele kobiet ale chec zatrzymac na dłuzej jakas a one sa niemiłe dla mnei na dystans moze mam wyglad odpychajacy ale cholera tez cos czuje i boli mnie to ze tak sie do mnei zachowuja

to nie wygląd tylko inteligencja a raczej jej brak jest powodem tego, ze nadajesz sie tylko do wyra:/

Gość Arkadiuszss229
W zasadzie mam bardzo złą opinie gdzie sie nie pojawie tam o mnie żle mówia Huj Kurwiarz a ja nie daze do seks z kobieta za sam wygald juz mnie zle traktuja

Gość Arkadiuszss229
Wiedze mam sporą uchodze bardziej za mądrale pewnego siebie zimnego faceta a szukam miłosci

Gość Arkadiuszss229
Mam spora pewnosc siebie i ubieram sie wyzywajaco a raczej odpychajaco poprostu nei wygladam na grzecznego faceta z którym moga sie pokazac w kregu rodziny przedstwiac mnie.Chciałbym sie zmienic ale za bardzo mnie zepsuły te osoby.Jestem stanowczy jelsi dziewczyna szuka seksu jestem obojetny i chłodny a to z kolei jeszcze barzdeij je nakreca

Gość Arkadiuszss229
Nic na to nie poradze ale miłośc moze mnie zmienic jak mam ja poczuc kiedy nikt jej ode mnie nie chce

Gość taka jedna z internetu
Drogi Arkadiuszu, rozumiem, że kobiety w Twoim otoczeniu postrzegają Cię przedmiotowo. Być może spowodowane jest to Twoim niezmiennym od wielu lat stylem życia, który spowodował, że przylgnęła do Ciebie opinia sportowca w "tych" sprawach. Proponuję wstrzemięźliwość na przyszłość i rozwój innych niż seksualne zainteresowań. :) Pozdrawiam, Judyta

Ani miłość, ani Ela z dyskoteki Cię nie zmienią. Sam się musisz zmienić dla siebie, a jeśli czekasz na łatwiznę i myślisz, że się zakochasz i staniesz innym człowiekiem, to chyba żeś zdurniał :o Weź się ogarnij, bo tego co tu wypisujesz się czytać nie da :o

Gość Ziombel
to trzeba korzystac ja bym tak chciał

Gość zbędny balast
moj byly to taki sam typ i nienawidze takich kolesi

Gość 23232323232323232323232
Kto to zrobił ? Krasnoludki ? NIE, to niestety PO Likwidacja stoczni polskich podczas gdy Niemcy dofinansowują swoje upadające Afera przekrętów Karnowskiego w Sopocie Afera z 50 krotnym zmniejszeniem podatków od pól golfowych -Drzewiecki dla Wejherta ITI Uzależnienie na lata od rosyjskiego gazu Tusk gra w piłkę, a dowożą go trzy rządowe limuzyny Dobre stosunki z Rosją. Bardzo dobre. Polska umorzy rosyjskiemu Gazpromowi 1,2 miliarda złotych.

Musisz nad sobą ostro popracować,bo skoro masz taką opinię a nie inna to teraz trudno będzie Ci poznać kogoś,kto da Ci miłośc a nie tylko seks.teraz z taka opinia o sobie przyciagasz pewnie same kobiety,które chca sprawdzić czy rzeczywiście jesteś takim ogierem.