Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszka9115

Osiemnastka w Katowicach lub w Chorzowie

Polecane posty

Gość myszka9115

Hej wszystkim. Mam do was ogromną prośbę, ponieważ już za 4 miesiące mam 18-stke i chcę ją gdzieś wyprawić w Katowicach lub w Chorzowie. I właśnie tu jest mały problem, ponieważ mieszkam w Rudzie Śl. więc o klubach w Katowicach wiem nie wiele(a w Rudzie brakuje fajnych klubów) i tu jest moja prośba, abyście polecili mi jakiś fajny klub, gdzie można dobrze się pobawić( będę miała około 20 osób więc chcę wynająć kilka loży, a nie cały lokal).

Gość myszka9115
bo na rudzie fajanie jest idzie się naj**ać fest za pięć złotych albo trzy- dokładnie ale po za tym to pobawić się nie ma gdzie :(

Gość gość
Pomarancza,Spiż, Energy w Katosach

Niektóre restauracje starają się konkurować nieszablonową kuchnią, inne niespotykanym wystrojem, ale rzadko można spotkać coś pomysłowego. Tymczasem właśnie w restauracji Cesarskiej w Chorzowie - http://www.hotelediament.pl/hotel-diament-arsenal-palace/restauracja-cesarska/, pojawiła się ciekawa promocja "Cesarski Tydzień", polegająca na tym, że można zamówić dowolne danie, a płaci się nie ustaloną cenę, tylko tyle na ile samemu się je wycenia.