Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kilof

moja narzeczona ma innego

Polecane posty

Gość Kilof

2 miesiace temu pojechala do Londynu bo nie mogła znaleźć pracy a chcelismy w przyszlym roku wyprawić wesele.. wczoraj zadzwoniła do mnie.. i powiedziała że spotkała kogoś.. i że nie wróci.. jezzu.. jakie baby są głupie.. albo ja jestem głupi

Gość wroic na kolanach ..
ale ty juz szukaj innej ... takie co nie wyjedzie

Gość głupia koza
zdarza się ,od czego masz kilof???

Pewnie jakis ciapaty wpadł jej w oko:) Nasze Polki lubią lansowac się przy takich:D

Gość uwierz ze naprawde wiem co
czujesz ;|

Gość Kilof
kuźwa.. ale rady.. i pocieszenia.. całą noc nie spałem.. z dziewczyną spotykałem się od 8 lat.. ja nawet nie potrafie tego zrozumieć.. a w grudniu miałem sam do niej dojechac do pracy.. bo chciałem się najpierw obronić.. a teraz.. teraz chyba bzyka ją ktoś inny.. jak sobie pomyśle to bym jej po ryju nastrzelał..

Tak to bywa, na 90% teraz bzyka się z jakimś turkiem albo czarnuchem :classic_cool:

Gość Kilof
powiem wam .. że to z deczka wprowadziło mnie w depresję.. i niech mi nikt nie pisze że tak miało być... i tak pewnie to moja wina.. posrane to wszystko

Gość Kilof
ta ..dzięki za tego czarnucha...

Gość Ponieważ
nie takie posrane... i to już nie jest Twoja narzeczona. Chłopie, Ty się tylko cieszyć powinieneś. Sorki, ale jeszcze przed ślubem wyszedł jej charakterek, spokojnie, przecież miłość nie umiera w 3 sekundy, a jeżeli tak szybko umarła, to po ślubie było by dopiero przykro... trafiłeś na puszczalską, puść wolno...

Czyli turek jest ok a czarny już nie? Czy na odwrót? A może sam jesteś czarny? Oczywiście to nic złego. Może masz po prostu za małego i musiała sobie znaleźć lepszy sprzęt, to jest jedna z przyczyn rozpadu takich związków :)

Gość Kilof
czy mam szanse ją odzyskać ?

Gość Kilof
rthz dzięki.. ale nie musisz tutaj już czegokolwiek pisać.. a czy ktos biały czy czarny.. czy nawet różowy.. jest mało ważne.. najważniejsze żeby w głowie miał jasno.. idź dziecko przygotuj sobie książki do szkoły.. bo pewnie masz mało czasu.. i wyłącz neostrade jak będziesz wychodził..

Gość Ponieważ
dlaczego chcesz ją odzyskać.... czy gdyby nawet wróciła ufabyś jej w przyszłości?

Gość Kilof
kurcze nie wyobrażam sobie zycia bez niej.. czy bym zaufał.. ?? nie myślałem o tym.. ważne żeby była blisko..

boże człowieku obudz się :O laska znalazla sobie kogos innego, powiedziala ci ze nie wraca, czyli dobrze jej z tamtym a ty zastanawiasz sie jak ja odzyskac i mowisz ze chcesz zeby byla blisko :O jakis dziwny jestes... zal

Gość Ponieważ
to pomyśl... bo w tej chwili nie myślisz, jest tylko żal, rozczarowanie, tęsknota... kochasz? ma być bliziutko? pięknie, a jak wyobrażasz sobie Wasze życie. Będziesz tak się na nią patrzył i przytulał i to wystarczy...???

Gość głupia koza
głupi ten co myśli ,ze przewidzi drogę losu.........trochę pokory Kilofie ..po prostu stało się ,pękło i zbiło się.....

Przecież sam powiedziałem, że to nic złego być czarnym czy turkiem. Ale nie zaprzeczyłeś na temat małego sprzętu, także to może istotnie być powodem.

Gość Kilof
eee tam... kuźwa nie wiem co o tym myśleć.. wyjechała żeby było lepiej i przyśpieszyć ślub.. ja nie mogłem bo czekałem na termin obrony pracy mgr postanowiliśmy że dojade.. i tak od razu w pizdu wszstko ?? całe te lata.. nigdy jej nie zdradziłem kocham ją.. co zrobiłem nie tak ? nie powienienem jej puszczać..prawda.. .? a teraz.. ona się puściła.. popieproszne to wszystko.. w sumie to racja.. jakby wrocila.. to co dalej.. tylko ja tego nie moge zrozumieć.. przecież wszystko było ok.. znamy się taki szmat czasu..

Gość Kilof
nie mieliśmy jakiś wiekszych nieporozumień..

Gość Ponieważ
teraz dopiero się poznaliście, wcześniej to było coś... co możesz wspominać... uczucia, przyzwyczajenie, przyjaźń... było tak dobrze? Oj, nie było. Nie widziałeś jak jest, albo nie byliście wobec siebie szczerzy, a może jeszcze coś innego... w tej chwili to już nie jest ważne, po cholerę rozdrapujesz... a! fakt teraz czekają Cię kolejne fazy odstawienia... wytrzymasz, tłumy przed Tobą wytrzymały, bo tylko w romantyzmie była moda na kończenie ze sobą ... a i tak tylko na papierze - najczęściej. I wiesz co, wkurzają mnie nawet naiwne laski wypłakujące się na kaffe, a tu facet się rozkłada... dość!

Pewnie jakiś maczo zaświrował jej w głowie, zauroczyła się.. Poczuła coś czego od dawna nie czuła, i stwierdziła, że chce czegoś nowego. Tylko to jest chwilowe.. A za parę miesiecy laska się obudzi, stwierdzi, że przecież miała takiego cudownego faceta przy sobie, planowała z nim śłub, miało być tak pięknie a ona wszystko spierdoliła.

Gość Kilof
łatwo powiedzieć.. nie rozklejam się.. jest mi po prostu bardzo przykro.. spędziłem z nią naprawde fajne lata.. qpa fajnych wspomnień a teraz zostało mi tylko obrzydzenie dla niej.. to straszne.. po prostu nie rozumiem tego.

Gość Kilof
poki co..trzeba zyć dalej.. tylko trudno pomysleć i uwierzyć w to, że jej nigdy nie zobacze.. i nie będę miał przy sobie..

Gość Kilof
to jak spadanie w studnie bez dna.. zawrtona predkosc i zadnych perspektyw.. masakra..

Gość Dorotka1234
ja zrobilam tak samo....teraz moj rozpacza, ale ja dalam mu propozycje zeby przyjechal do mnie ale nie skorzystal, wiec co mialam innego robic....Ja mam zamiar byc za granica jakies 2 lata jescze a on nie chcial przyjechac do mnie i razem ze mna pracowac...

Gość Kilof
ale ja chciałem do niej jechać.. po kiego grzyba studiować 5 lat.. i sie nie bornić.. chciałem zakończyć studia.. a termin obrony mam na 11 grudnia

Gość Dorotka1234
tak widocznie mialo byc, przeznaczenia nie oszukasz...