Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja jak jak

Ostry KONFLIKT z tesciowa - jak ustrzec dziecko???

Polecane posty

Gość ja jak jak

Nie lubie tesciowej. Jestesmy poklocone i od jakiegos roku nie mamy kontaktu. Dziecko ma 2 latka. Zastanawiam sie, co kiedys powiedziec malej: -ze mama nie lubi sie z babcia? I puszczac ja do tesciowej z mezem?

ja tam mojej Teściówki poprostu nie trawię, ale dziecku nigdy, ale to nigdy złego słowa na jakąby nie była - na babcie nie powiedziałam. wręcz przeciwnie, jak np. moja Teściówka wyjechała z tekstem do mojego Synka że jest \"brzydki\" (nie pytaj o co jej chodziło bo do dziś nie wiem, stara a głupia baba chciała się z nim drażnić..) to z uśmiechem odpowiedziałam że wystarczy że Babcia jest w rodzinie bardzo ładna, a Ty Synku jesteś bardzo mądrym chłopcem.. podziałało - zatkała się ale na krótko :(

Blondyna, podziwiam opanowanie:) Ja bym chyba kobicie oczy wydrapała za taki tekst..Ale jestem impulsywna, niestety:(

Gość poprostu powiedziala
bym jej odpowiedziała , babcia jest miss polonia :D:D:D:D:D ale w wyborach królowej chlewika :)

moze na poczatek wytłuamcz ze to mama taty i tata sie z nia czesciej widuje, bo to dla niego bliska osoba i oczywiscie (wg mnie) nie powinnas ograniczac kontaktu dziecka z babcia, chyba ze babcia nie chce tego kontaktu, i nie przejmuj sie ze cos chlapneła czasem na Twoje dziecko, pewnie chce Ci zrobic na złośc moja tez czasami wypali z jakims tekstem to nie wiem czy ja mordowac czy co, a na dodatek jeszcze mieszkamy razem moja corka ja uwielbia, co mnie cieszy choc czasem jak słysze jak ona do nie mowi zdrobieniami to ja nie rozumiem o czym ona gada