Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bongobongo

Za Polakow to trzeba sie tylko wstydzic

Polecane posty

Gość bongobongo

Nie rozumiem co sie z niektorymi robi.Tych pseudokibicow to tylko do gazu.Jeszcze tak niedawno napadli na autobow z austriackimi kibicami.Teraz ta rozroba na Slowacji.Co jest,do cholery? Takich palantow to do wora i do Wisly.Albo nie,szkoda zasmiecac rzeki.Do robot,najciezszych,w kamieniolomach.Lyse paly z marginesu spolecznego.Ze tez sie ich rodzice za nich nie wstydza! A dwa tygodnie temu,mojemu koledze z pracy odnalezli po roku poszukiwan skradziony samochod...Gdzie?W Polsce,pod Warszawa.A w tych wszystkich night clubach,to co?Najlepsze towary to przeciez Czeszki,Ukrainki no i naturalnie Polki.Dlaczego sie nie slyszy o pseudokibicach z Francji?Dlaczego nie slychac o zlodziejach samochodow z Holandii?Dlaczego Belgijki nie puszczaja sie z Turkami?I dlaczego Szwajcarzy nie maja miana zawzietych zacofanych katoli? Nic tylko za Polakow trzeba sie wszedzie na kazdym kroku wstydzic!

Gość bongobongo
Nie,Polak.I wlasnie dlatego ze wszyscy moi znajomi,wspolpracownicy itd wiedza,ze jestem Polakiem,pytaja sie wprost,czy to medialna nagonka na Polakow,czy oni naprawde tacy sa.Tak,tacy wlasnie sa! Naprawde,nic pozytywnego sie nie slyszy o Polsce za granica.NIC

Gość nie przesadzaj
zla opinie mamy jedynie u zachodnich sasiadow--ale im dalej tym ciszej o Polsce! Wszedzie kradna! Kradna Niemcy , Francuzi i Wlosi! Z prostytucja tez za ogolnikowo!!! Alez oczywiscie ze najwiecej jest Polek I Rosjanek...! Tylko czemu!! ?? Bo gdyby sytuacja materialna Francuski czy Angielki byla rowna polskiej- one TEZ wyszlyby na ulice !!!!

Gość
zla opinie mamy jedynie u zachodnich sasiadow--ale im dalej tym ciszej o Polsce - akurat to wynika z tego, ze im dalej - tym mniej osob wie o istnieniu takiego kraju:classic_cool: zgadzam sie z autorem w 100% 🖐️

Gość martynkoska 23
Rowniez zgadzam się z autorem....Polacy maja zszargana opinie ale niestety realia sa takie że sami sobie na nia zapracowali. Mieszkam za granica i czasem az mi wstyd z jakiego kraju pochodze...jesteśmy uważani za złodzieji, pijaków, oszukańców... Do tego jeszcze co wynika z mojej obserwacji większośc Polaków jest chorobliwie zawistna i zazdrosna...wbiliby raz dwa nóz w placy czy to sasiadowi, że ma nowe auto, czy to koleżance, że schudła 5 kg, wstyd wstyd wstyd

Gość to juz
sie nie da nic o Polsce powiedziec dobrego ??? :-(

Gość martynkoska 23
da, mamy piekne, opiekuńcze i pracowite kobiety :)

eeeee...nie przesadzajcie... News - z wczoraj - młody Anglik na GOLCA SZALAł I SKAKAł PO SAMOCHODACH w Warszawie. Pijany jak Angol. Z wczoraj - kilku mlodych Rosjan rozbijało się po szwajcarskim kurorcie - Lambogrhini. Porshe i tp. brykami. Jeden skasował jakiegoś dziadka i wszyscy zbiegli.Starszy pan został. Pogruchotany. Czy ich rodacy czerwienią się z tego powodu? Mają to w najgłębszym poważaniu. Czego i wam życzę. Ja tam odpowidam tylko za siebie. Tylko Mickiewicz na imię miał milion i cierpiał za miliony. Nie przesadzajcie.

Gość kless
Martynoska, a ty jestes rozumiem wyjatkiem?:D:D

Gość Polska jest fajnym krajem
zakompleksione żydki jak ja was dobrze znam i te wasze denne teksty...gdziekolwiek byłem (Szwecja, Holandia-3lata, Hiszpania) tam mnie zawsze lubili i złego słowa nikt nigdy na Polskę nie piowiedział. W Hiszpani nie trawią Żydów, aż mnie to zdziwiło bo tam ich prawie nie ma, w Holandi nie znoszą Niemców i Murzynów, Niemców w Hollandii nienawidzą tak jak za komuny w Polsce nie lubiło sie Ruskich :D ale co wy zakompleksione mośki możecie o tym wiedzieć? A paszoł do Izraela z naszego kraju! 🖐️

Gość ajjjj nienawidze
takiego uogulniania!!! W kazdym kraju maja cos za uszami . Kropka.

Ani nie mam zszarganej opinii (w tym i zagranicą, mogę stwierdzić z pewnością że ANI JEDEN człowiek nie nabrał o mnie (a w tym- o Polakach w ogóle) złego zdania. Nie trzeba za mnie się wstydzić. Więc po co takie idiotyczne tematy? Co mam myśleć obcokrajowiec który czyta takie opinie? Bo Polacy to i tamto... sami się Polakami nie czujecie? Czy to jakaś wirtualna grupa, którą obrzuca się epitetami? Popatrzcie może najpierw na siebie, rodzinę, znajomych, a potem powiedzcie: tak, jesteśmy bandą pijaków i złodziei, za granicą robimy bydło, trzeba się na nas wstydzić. Za mnie nie trzeba, więc jak widać bycie Polakiem nie determinuje tego.

Gość lenka x
Bo to jest tak, ze jak sie trafi 5 burakow na 100 obywateli, ktorzy zachowuja sie jak najgorsza zapiczajona holota, to ludzie wyrabiaja sobie zdanie o narodzie wlasnie na przykladzie tych 5 osobnikow. Reszta wtapia sie w tlum i ludzie mysla, ze to ich rodacy.

Gość ufffffffff
a od kiedy to w Hiszpanii nie lubią Żydów? Gdzie Ty w tej Espanii mieszkales?:-/ chyba na deliciach :-/

Gość chyba za Polakow
..Polki maja swietne noty hehehe! Panowie do poprawki!!!!!!!!!!

ja jestem polakiem i jestem z tego dumny🖐️ nie kradnę samochodów, nie chodze na mecze a konkretnie ustawki, nie biję ludzi, nie puszczam się z turkami, nie jestem zacofanym katolem...i wśród znajomych nie mam takich ludzi🖐️

"zawzietych zacofanych katoli?" Znalazło się postępowe ludzkie ścierwo! Autorko tematu wypierdalaj!

Gość biedna bongobongo
bardzo mi sie podoba opis Twojej osoby :-)

Gość mariusz840
JA WAM POPWIEM PRAWDĘ : POECZKAJCIE POLACZKI DO EURO 2012 TAK WAS POJEDZIEMY ŻE SIE POSRACIE a biedaczki nie beda na ulice ze strachu wychodzic a na necie spinka hahahah zalosne polaczki

Gość 840-sto
polak , szwb ? czy konskie lajno? kim jestes? Biedna matka twoja ze na swiat cos takiego wydala

Gość kaczor duffy
blad - nie za polakow tylko za polki🖐️

Gość ostatni zglaszajacy
do wymiany!!!!!!!

Gość ej mariusz840
ty po....y śląski robalu! jeszcze zobaczymy , kto zawyje...katowicki pajacu

Gość a ja sie
wstydze ! Za naszych panow