Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Legia Warszawa

Dla ślepych fanatyków z Wrocławia i Krakowa

Polecane posty

Gość Betina z morda rekina
no tak :o a pozniej pisza, ze warszawiaki to cwoki i nie potrafia nawet lin wklejac 😭

Gość Legia Warszawa
Wystarczy usunąć jedną spację, to nie takie trudne I nie moja wina że linki z gazety są podzielone

tak to sobie tlumacz...:o przynosisz nam wstyd 😠 :P

Gość ja do Warszawy nic nie mam
niektórzy mają kompleksy i sie leczą przez agresję w Wawie przydałoby sie tylko baradziej okazałe Śródmieście

Gość Bardzo proszę
nie ruszać najładniejszych miast w Polsce w jakiejs rozgrywce o wielką polską wieś.

Gość Legia Warszawa
Mam znajomego w jednej z agencji promocji Powiedział ze jak potrzebują jakiś informacji bądź ocen na temat polskich miast to nigdy nie pytają Polaków bo Polacy nie potrafią być obiektywni. Osoba z zewnątrz ocenia bez uprzedzeń i zawiści dlatego Warszawa będzie wysoko oceniana przez zagranicznych turystów czy zagraniczne przewodniki, a przez Polaków uważana za wieś. Powiedział też że nigdy nie słyszał od zadnego konsultanta z zagranicy że Warszawa to wieś. Takie rzeczy o swojej stolicy potrafią mówić tylko Polacy

Legia Warszawa... nie gadaj z plebsem :P:D

Gość A niby co mieliby
zagraniczni turyści oglądać w warszawie ich najważniejszy i najstarszy zabytek pałac kultury czy łysawego, rudego półgłówka donusia / Może coś by nim obiecał ?

Gość Legia Warszawa
Jakbys przeczytał artykuł to byś wiedział co inni widzą w Warszawie. ale że czytanie jest dla ciebie zbyt dużym wysiłkiem to nie będę nalegał. Poza tym rozumiem że odbudowane zabytki Wrocławia maja 500 lat, a jak odbudowano zabytki Warszawy to one mają 60 lat. gdzie tu konsekwencja?

Gość legia warszawa to jakaś
odbudowana z cegły Wrocławia.