Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anaona

Jaki rozmiar ubranka dla dziecka???

Polecane posty

Jaki rozmiar ubranka dla dziecka co ma 1 roczek i 3 m-ce. Wiem, że jedno dziecko może być drobniejsze, drugie przeciwnie. Ale tak mniej więcej. To ma byc prezent. A ja jestem zielona w tym temacie. Proszę o rade!!!

Gość a moja mała
może 80 - powinno być akurat, lub 86 troszke za duże

Gość a moja mała
o matko - moja mała ma 3 lata, do niskich nie należy a dopiero niedawno skończyła nosić 98, choć jeszcze niektóre ubranka jej pasuja więc dla rocznego dziecka to chyba zdecydowanie za dużo to 96 moja druga ma roczek i nosi jeszcze 74, czasem juz 80 - zależy od ubranka

Własnie dlatego się martwię. Zdania są podzielone. Ten chłopczyk jest raczej pulchniutki i duzy jak na swój wiek. W wakacje miał rok i nosił ok. 74, ale podobno teraz urósł sporo, wiec mysle ze jak na 86 sie zdecyduję to nie będzie gafy. Dzieki za komentarze :)

Gość taka jedna............
wiec idz do sklepu dzieciecego i zrob temu dziecku taki talon ,a mamusia sobie sama wybierze

Gość ubranka ubranka
a moj ma miesiecy i nosi 74 i 80 i są na niego akurat

kup wiekszy- zawsze sie przyda. u mnie ostatnio byla kolezanka i kupila sliczny komplecik bluzeczka i spodenki dla synka. tylko kupila rozmiar 56 a maly nosi 68 i ma 11 tyg. a szkoda bo ciuszki sliczne :o

Gość smako-łyk
mój ma 7 miesiecy a ubranka na 80-86

moja corcia ma 14 mc i nosi juz 86 a to duza dziewczynka mysle ze z 86 mozesz sprobowac ale ten pomysl z talonem mi sie podoba, mama sobie wybiera co jej naprawde dla dziecka potrzeba

Gość no cóż ...
moja córka ma 13 miesięy i przy wadze 10 kg nosi rozmiar 80 (tylko pajacyki do spaniama na 86)

Gość moja ma 4 mc i nosi ubarnka
dla połrocznego dziecka. Moja taka mala sugestia nie kupuj ubranek jesli nie wiesz jakiego wzrostu jest dziecko - kupisz za male i prezent sie nie przyda kup lepiej jakas zabawke !

Gość moja ma 4 mc i nosi ubarnka
albo jak juz kup ubranka na 90 cm- jak beda za duze to troche poczekaja na malca

hej dzieki! Talon odpada, bo odległość spora nas dzieli. Zabawek ma całe pudła, a najlepiej bawi się pustą butelka po coca-coli. Dzisiaj już kupiłam spodnie i bluzkę z dł. rękawem w rozm. 86, oraz piżamkę rozm. 92. piżamka pewnie za duża, ale mały poczeka najwyżej. A jeśli chodzi o ten pierwszy komplet, to jeśli okaże się za mały to w najgorszym wypadku będzie dla drugiego chłopca, którego się spodziewają :) Za tydzień do nich lecę to się okaże. Jak będzie nie trafione, to u nich połazimy po sklepach i cos im kupie. Ehh z tymi prezentami są zawsze problemy... Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki!