Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocyyya

Pomocy moje dziecko nie chce nic jesc i doszedl do tego wolny stolec

Polecane posty

Gość pomocyyya

dziecko ma 5 m-cy. Przestaje mi jesc. Wypija 1/4butelki pozniej strasznie placze. Dzisiaj od rana zrobil juz 4 kupki. Wyglada mi to na rozwolnienie. Co to moze byc? dodam ze dziecko nie wyglada na chore. Nie ma goraczki. Probuje sie dodzwonic do pediatry. Jak w ciagu dwoch godz sie nie dodzwonie to jade do niej. Ale moze ktoras cos takiego przeszla. Dziekuje i pozdrawiam

Gość pomocyyya
kupka jest bardzo luzna ale to nie sama woda. Je mi gorzej od piatku. Sadzilam ze to przy zabkach zmienia mu sie apetyt. Ale od wczoraj od 14.00 zjadl bardzo malo. I strasznie przy tym placze. Wygla mi na to ze chce jesc, jest glodny ale cos go boli. Czy mozliwe zeby bolaly go dziaselka do tego stponia ze nie moze jesc. NAwet jego ukochane owoce ze sloiczka wypluwa:(. Wczoraj kupka byla normalna teraz dopiero stala sie takiej luznej konzystencji.

Gość pomocyyya
dodam ze co chwilke podaje mu herbatke rumiankowa.

przede wszystkim spokojnie...wiem latwo mowic ale gdy matka spokojna i dziecko troszke spokojniejsze... teraz tak, kupka moze byc luzniejsza od duzej ilosci plynow wlasnie, moze nie jesc od zabkow (moja tez tak miala), a moze od bolu gardla? moze Malenstwo ma plesniawki? na wszelki wypadek pojechalabym do szpitala/lekarza sprawdzic. Lepiej zainterweniowac niz pozniej sobie wyrzucac. Pare glebokich wdechow i powodzenia :) Buziaki dla Maluszka

Gość pomocyyya
Dziekuje. Teraz maluszek spi. Plesniawek nie ma. Moze to faktycznie na zabki. Jak sie obudzi sprobuje podac mu mleczko. Oczywiscie ciagle dzwonie do mojej pediatry. Zeszla z dyzuru nocnego wiec pewnie jeszcze spi:(

Gość podnoszee
a moze brzuszek go boli? i dlatego placze przy jedzeniu, bo troche je, a potem zaczyna plakac. karmisz mlekiem modyfikowanym?

Gość pomocyyya
tak nutramigenem.

Gość podnoszee
nie , do autorki, moje dziecko jak zaczynalam przechodzic na bebiko to tez malo pilo i ulewalo duzo, nawet wymiotowalo, skonczylo sie w szpitalu na obseerwacji ale w sumie to nic nie wykryto, tylko mi kazano zmienic mleko na nan, a teraz sie lekarze zastanawiaja czy to nie refluks

Gość kameralny Jacek
a gdzie byli rodzice!!??

Gość pomocyyya
dodam ze maluszek puszcza okropne baczki glosne i bardzo czesto.