Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jumper

O CO CHODZI W LICYTACJACH w ALLEGRO?

Polecane posty

Gość Jumper

pierwsza raz licytuje przedmiot na allegro i nie wiem zbytnio o co biega ...heh...najnizsza kwota byla 5zl....ja dalem 20 i wyskoczylo ze dalem 5,50 ? o co w tym biega? Potem dalem jeszcze raz zeby sie upewnic 35 zlotych i dostalem tylko powiadomienie na mailu ze lictyuje ją najwyższą kwotką trzydziestupięciu złotych...a na allegro nic sie nie pojawilo.....pomożcie!

jesli nikt nie zalicytuje - ty wygrasz za 5,5 zł. jesli ktos da 20zł....ty i tak wygrasz bo dałeś 35 zł (tego nikt nie wie ze ty dałes 30zł) i tak wygrasz za 20zł.....jesli ktos podbije i da np. 50zł to mu wyświetli 35zł -tyle ile ty dałes bo to najwyzsza kwota w licytacji- i wygra dana rzecz za 35 zł.... moze jakos ci to wytłumaczyłem :)

wyskoczyło 5.50 jak ktoś napisze że daje za to 6.00 to twoja kwota uatomatycznie podwyższy sie o 50 gr czyli 6.50 i tak az 35 zł jak ktos wylicytuje za 35.50 albo licytujesz dalej albo przegrywasz

Gość bo to licytuje automatem
jesli wpisujesz 35 zl, to znaczy,ze tyle jestes w stanie zaplacic za dany przedmiot, jesli nie bedzie wiecej chetnych, którzy bedą dawać np 15 zl lub 20, to zaplacisz za przedmiot 5zl:) a jesli ktos da np 20zl, to wtedy zaplacisz 21zl- oczko wyzej niz ten,ktory daje mniej niz twoje 35 zl...i tak do 35 zl:) jesli ktos da 40 zl, to zaplaci np 36 lub 37 zl- oczko wyzej niz twoje 35:) licytuje sie automatycznie, ty tylko wpisujesz maksymalną kwotę, jaką jestes w stanie zapłacic za dny przedmiot:) co nie oznacza ze tyle zapłacisz:)

Gość ale jak to jest
że czasem podnosi o 50gr, czasem o 1zł? Czy to zależy od kwoty?

Gość ale jak to jest
tak mi się wydawało-dzięki!

Gość Jumper
aha..dziwny ten sytem troche:) lepiej by bylo jak by bylo normalnie i juz ...;P pzdr

Gość ale jak to jest
ale po co masz przepłacać ?