Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

atcia

dlaczego ładne/ atrakcyjne dziewczyny...

Polecane posty

... są zwykle samotne, a brzydkie albo przeciętne są w stałych związkach??? o co tu chodzi??

Gość bo może to zależy od tego
jakim się jest człowiekiem, a nie czy jest się ładnym czy brzydkim?

Gość mieszkoooooooooooooo
dokładnie :D

Gość mąż123
bo ladne mają tylko powodzenie w szkole u małolatów, potem już tylko w burdelach...:P

Gość kolorowa kredka do oczu
no wlasnie ja tez sie zastanawiam ,mam w pracy tyle kolezanek brzydkich z twarzy i ciala ale one sa szczesliwe maja mezow dzieci,lub facetow,a do mnie mowia hej slicznotko i co nic wiecej tylko chca sexu ,jakies takie teksty o podlozu sexualnym,jak ulegam to tylko zwiazek bazuje na sexie a ja chvce byc tylko zona i matka mam sobie twarz pochlastac?,przytyc znacznie? kurde a latka leca

Gość Irminie
Ja jestem w szczęśliwym związku, moje ładne i atrakcyjne koleżanki też, te brzydkie również, niektóre są wolne z wyboru, więc nie uogólniaj

Gość mąż123
to kara boska za próżność

kolorowa kredka do oczu, trafiłaś w samo sedno. mnie tez nikt nie traktuje powaznie...

Wiele razy zdarzylo mi się ze umowilam sie z poznanymi kontrahentami w pracy na kawe i myslalam ze to poczatek jakies fajnej znajomosci,wymiana tel kilka razy spotania ..i oczywiscie chodzi osex..kiedy go dostaja uciekaja od tematu stalego zwizku..i tak mialam w tym roku z 6 razy:-( po tym uciekam ..czekam i od nowa..jestem nieszczesliwa przez to ..najgorsze ze czuje juz silny instynkt maciezynski..mam 25 lat

bo przy ładnych laskach faceci mussieliby się wysilać, dbać o siebie, bać się, czy ich nie zdradzają, a przy pasztetach czują się bezpieczniej , nie muszą dbać o siebie, pasztet go nie zdradzi, urodzi mu dzieci, ugotuje obiad. a o laskach myslą jak bzykają się w nocy po ciemku z pasztetami :)

Gość mąż123
haha, nie niezła dziwka z ciebie, i to jeszcze głupia, teraz już sie nie dziwisz że jesteś sama ? ale znajdziesz męża musisz jakiegoś dziada poszukać

Gość bez dyskusji ogólnej
Brzydkie się starają w związku, ładnie myślą że im uroda wszystko załatwi.

ja mam 20 lat, może to za wcześnie żeby zostać zona lub matka, ale moje dotychczasowe związki trwały kilka miesięcy i oczywiście chodziło o sex.

Wypraszam sobie za określenie dziwka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lubie dbać o siebie,zarabiam na to,jeśli chodzi o moje związki to trafiam na oszustów ,często mówią ze są kawalerami a sa zonatymi ktorzy szukaja wrazen,albo jak sie okaze kawaler to taki co chce z 10-lat sie docuierac ja nie mam czasu na to ..Fakt dobry wyglad umozliwia otwarcie wielu dzwi ,ale faceci nie traktuja powaznie,chyba boja sie odrzucenia dlatego udaja takich macho..mam dosc ..moje zycie jest oki ale ja bym juz chciala stabilizacji ale nie ma z kim:-(

hahaha brzydkie się starają? brzydkie przestają się starać jak tylko urodzą dziecko, a nawet juz po ślubie. a ładne wciąż o siebie dbają i zdradzają mężów. i tego faceci się boją. z pasztetem łatwiej żyć.

Gość mąż123
to sie zdecyduj, albo chcesz porządnego facia złapać albo sie dupczysz z każdym na randce, jak jesteś inteligentna nie bedzie problemu z normalmym gościem, nie wiesz czego chcesz, albo przystojniaków u pojnych nocy albo faceta do wyszkolenia ale na zawsze - rusz łepetyną

Gość byc a nie miec
Jak dajecie dupy tak łatwo to co się dziwicie, i ne umawiać się z kontrahentami, to nie będzie problemu. Ja nie mam z tym problemu, a jestem bardzo ladna

niestety. polskie kobiety ceniące się muszą emigrować z polski i wiązać zsię z Francuzami, Włochami, Hiszpanami. Polscy mężczyźni wolą iść na łatwiznę. Mało dają . A na to co dają dają się skusić jedynie przeciętne lub brzydkie kobiety, dla których to, że spojrzał na nie facet jest darem niebios, wymodlonym od lat dziecinnych. Kobieta szanująca się oczekuje czegoś więcej.

Gość fsds
",jak ulegam to tylko zwiazek bazuje na sexie a ja chvce byc tylko zona i matka mam sobie twarz pochlastac" zmienic sie. Widocznie jedyne, co teraz mozesz zaoferowac mezczyznie, to seks.

Gość glukoza
nie chce sie nad soba uzalac ale tez tak mam...myslałam ze moze jestem głupia, albo jakas nie tego...i ze tylko ja tam mam, ale dobrze ze ktos jeszcze :D:D moj kumpel kiedys powiedział ze nie chciałby ładnej dziewczyny bo wie jacy sa faceci, ze wyrywali by ją itd... ale chuj z tym, 3a zyc dalej...;]

Gość fsds
Dlaczego wy zawsze musicie szukac winy u kogos, nie u siebie? Nie boimy sie ladnych kobiet, nie idziemy na latwizne bioracy brzydka. Jesli nie mozecie sobie znalezc partnera, to wina lezy po WASZEJ stronie. JEst wiele pieknych kobiet, ktore maja faceta. Dlaczego? Bo oprocz swojej urody, maja do zaoferowania wiele wiecej. Ale wy jestescie prozne i zapatrzone w siebie i do was to nie dociera.

to nieprawda. wystarczy przyjrzec sie kobietom z obraczka na palcu. rzadko sie zdarza ladna. przewaznie zaniedbane, w bazarowych ciuchach, otyle, cuchnace łojem.

Gość staradupa
a ja jestem pasztetem i jestem sama, takze nie ma reguly.

Gość mąż123
dokłądnie, tylko im cos trzeba oferować i dawać, same myślą że wystarczy szminka i dobry fryzjer, własnie takie śa laski, puste i próżne, ja mam ładną i oprócz tego ma wiele więcej ważniejszych cech , udało mi się a wy się bujajcie

jola z annopola-----------masz duzo racji co napisalas w swoim ost.poście Faktycznie Francuzi są bardzo dobrymi kochankami ale najbardziej to mi sie podoba ze sa tacy szarmanccy Ja nie ,,daje dupy,, jak ktos brzydko okreslil kazdemu tylko po pewnym czasie idzie sie do lozka prawda?Uwielbiam sex ale kto nie lubi? Ja szukam czlowieka ktory bedzie sie mna opiekowal,chodzil po sklepach doradzal,taki co bedzie mnie gladzil po wlosach lezac razem na sofie przed tv ..ehhh ale sie rozmarzylam:-)

Gość fsds
"to nieprawda. wystarczy przyjrzec sie kobietom z obraczka na palcu. rzadko sie zdarza ladna. przewaznie zaniedbane, w bazarowych ciuchach, otyle, cuchnace łojem." czy to jakas zazdrosc? Moze w twoich oczach tak wygladaja, bo one maja faceta, a ty nie? i przez to masz inny obraz danej kobiety, niz jest w rzeczywostosci? Ja jakos nie widze takiego obrazu, jak ty przedstawiasz. Zreszta, znaczna wiekszosc ladnych dziewczyn jakie mijam na ulicy, trzyma za reke faceta.