Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adam G

Wzięłem ślub ze swoją żoną tylko po to by mieć partnerkę do seksu.

Polecane posty

Gość Adam G

Uważam że to wygodniejsze i tańsze niż szukanie ciagle nowych dziewczyn lub chodzenie do burdelu.

Gość Adam G
wcześniej przed ślubem mi nie dawała to musiał mnie ochroniarz z biedronki zaspokajać :-D

Gość pierdoła1214
chyba tego nie przemyślałeś do końca . A tak pozatym to gdzie zdjęcie

Gość martusiassssss
ty chyba nie jestes normalny ?

Gość Adam G
Może nie jestem normalny ale mi taki układ odpowiada.

Gość WZIĄŁEM baranie wziąłem

Gość martusiassssss
jak ja bym byla na miejscu tej dziewczyny tzn twojej zony to chyba bym sie zalamala.. mysle ze ci sie z czasem to odwidzi.. kochasz ja wogole ?

Gość Adam G
drobne błędy nie mają znaczenia, nie zmieniaj tematu

Gość Adam G
tylko lubie, nie kocham jej

Gość WZIĄŁEM baranie wziąłem
w dupie mam twój idiotyczny temat, tępaku, jak mówisz tak piszesz wsiowy buraku :P bez urazy do ludzi mieszkajascych na wsi

Gość martusiassssss
oona o tym wie ze jej nie kochasz i ja tak traktujesz ?? ile ze soba jestescie i w jakim iweku jesli moge wiedziec ?

Gość Adam G
Ja 30 ona 26, 2 lata po ślubie. Żona nie wie że się z nią ożeniłem z takiego powodu.

Gość Pamcia.69
Hmm.. Brak mi słów. A gdy ona się dowie?? Że wziąłeś z nią ślub tylko po to by uprawiac z nią sex. Nie mam zielonego pojęcia co sie wtedy stanie. Ale to już jest tylko i jedynie Twoj problem.

Gość Adam G
Dodatkowo zaspokajam swój wybujały temperament seksualny poprzez wpychanie do odbytu różnych przedmiotów, odkryłem ponadto że to dobry sposób na magazynowanie rzeczy choc z rzadka coś się zagubi jak np ten TIR marki volvo co go zapodziałem , teraz jednak marzę o czymś większym i zastanawiam się czy nie zabrac się na Jumbo JEta z lotniska okęcie. :classic_cool:

Gość martusiassssss
wspolczuje bardzo tej dziewczynie.. a FACECI to swinie i mozesz sie obrazic albo nie ale ty jestes takim przykladem.. po cie sie bylo zenic i dziewczynie przykrosc robic ? ehh nie rozumiem

Gość taaaa jaaasneeeee
wypierdalaj na wieś

a co w tym dziwnego? czy kazdy facet przy wyborze kalkuluje, kazda kobieta zreszta tez. Na szali stoi przede wszstkim mozliwosc zaspokojenia roznych pragnien, a dopiero potem milosc. Sprobujcie przestac kochac sie ze swoimi facetami, mezami, a zobaczymy jak dlugo przy Was zostana.

"jak ja bym byla na miejscu tej dziewczyny tzn twojej zony to chyba bym sie zalamala" a ja Wam powiem cos innego z wlasnego doswiadczenia. Na przestrzeni jakiegos czasu juz ktorys z kolei "kochajacy mąż" ktory nie zamierza odchodzic od zony, proponuje mi [glownie wylapuje dziewczyny, w tym mnie przez net] seks bez zoobowiazan. Naprawde ostatnio juz mi brakuje argumentow, tak mnie czaruja, namawiaja etc. Nawet jak pisze, ze mam swoje zasady, to na nich to nie dziala. A uwazam, ze takich mezów jest bardzo wielu, wiec dziewczyny ocknijcie sie. Nie broncie tak uczuc, bo one sie zmieniaja, a facet sie nudzi.

i wiecie jak to sie odbywa? tak: facet zaklada gg, albo maila, o ktorym zona nie wie, z kochanką spotyka sie o roznych godzinach jak zona jest w domu na szybkie numerki pod pretekstem wyjscia do sklepu, kolegi czy inne takie wazne sprawy, nawet kurde wyjscie z psem. Taki facio daje mi swoja komorke i szyfr tak zeby jak przeczyta niechcaco zona, to bedzie miala przekonanie, ze to kolega jakis. I tak mozna to ciagnac pare lat, potem to juz nie ma sensu jesli nadal ten ktos jawnie utrzymuje, ze KOCHA zone. SZOK

Gość Purystka
Chłopie twój język świadczy o tym, że jesteś mało inteligentny. Jak ty sobie wzięłeś, nie wziąłeś to idż ty w buraki na ten swój prymitywny sex.

Gość kissssss023
nie musiałam czytac całej wypowiedzi twojej wystarczył tylko nagłówek topicu by stwierdzic jakim jestes hu......!!!!!!!!!!!!!!

Gość jakie to ma znaczenie
zdurnieliście chyba:D ale łatwo was sprowokować i to tak bzdurnym topikiem czy tu w ogóle siedzą dorośli ludzie? mam wątpliwości

Gość jakie to ma znaczenie
lamia to się już w ogóle podnieciła :D

Gość harderr
Przeciez to ,ze ozeniłes sie dla seksu to normalne.Sex jest bardzo wazny w zwiazku.Potem przyjda dzieci ,wychowacie je i tak sie wam zycie-jak innym podobnym parom -potoczy. Gorzej by było ,gdybys ozenił sie dla pieniedzy ,z litosci ,ze złosci czy z innych załosnych powodów.Zyjcie i rozmnazajcie sie jak mowi Pismo Swięte.