Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jintao

Czy faceci lubia gdy sie ich podrywa?

Polecane posty

Mam problem, poniewaz widuje chlopaka, ktory bardzo mi sie podoba lecz nie znamy sie. Przechodzimy obok siebie nie spuszczajac z siebie wzroku jednak on nie wychodzi z zadna inicjatywa. Moze jest niesmialy i wstydzi sie podejsc i wziac numer... Czy to ja powinnam zrobic ten pierwszy krok?

Gość 26 godzina
Dlaczego nie? Czego się boisz?

Gość rtertertert
Napewno to łechce meskie ego...i każdy na dnie bedzie zadowolony choć efekty mogą być różne-zależy od poziomu gościa...Jesli Ci się podoba to uważam spróbój bo inaczej...umrzecie bezpotomnie...;)może być rzeczywiście nieśmiały...powodzenia....:)

Gość ogony w górę
>> ... boje sie ze mnie spławi i ogolnie wstydze sie! On pewnie też tak myśli.

Gość ijdbhfisduf
Lubię być adorowany, ale chyba jak każdy facet:classic_cool: Problem w tym, że moja dziewczyna wszystkie akcje "obcych" zdusiła w zarodku :P Nie bym narzekał, bo rozmowa z obcą dziewczyną mi nie jest potrzebna i nie czuję takiej potrzeby, chociaż podoba mi się to, bo wzbudza zazdrość :classic_cool:🖐️)))

znajac siebie gdy podejde do niego to spale buraka i nie bede wiedziala o czym gadac :D Moze najpierw pousmiecham sie i popuszczam oczka? ;p

Gość ogony w górę
Żadnych głupich uśmieszków czy puszczania oczek. Takie idiotyczne gierki tylko go spłoszą albo zniechęcą. Podchodzisz i mówisz wprost o co ci chodzi. Jasne ?

Gość ogony w górę
Podejdź i powiedz: Przepraszam, czy mogłabym ci nasrać do ryja? I już jest twój.

ogolony w gore---> noo widze ze przemyslales swoja odpowiedz, Twoja laska cie tak poderwala a pozniej zrobila to co obiecala? romantyczne...

Gość 32 lata to nie starosc
Zadnych usmiechow? Usmiech to podstawa! Powodzenia :)