Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna mala osobkaaaa

Mam 20 lat,czy moge uzywac tego kremu??

Polecane posty

Podobno jest to krem ktory pomaga w głębokim oczyszczeniu i wyraźnym zwężeniu porów skóry itp czyli chyba teoretycznie nie powinien byc szkodliwy dla mnie?

ale jest duzo kremow oczyszczajacyhc dla mlodych dziewczyn,zapytaj w porzadnje aptece,to na pewno ci cos poleca...nie pchaj sie na te przeciwzmarszczkowe...do nich dodaje sie miedzy innymi jad kielbasiany,aby skora spuchla i nie bylo zmarszczek....twoja skora nie musi puchnac,potem jeszcze przestaniesz go uzywac,skora opadnie i zmarszczki pojawiaja sie szybciej niz w sposob naturalny... a ten z norma dermu nie jest dobry?moja kumpela do uzywala,mowila,ze efekt super

nie probowalam ale potrzebowalabym jakiegos kremu na zwezanie porow,wyrownywanie koloru skory wlasnie,no i mam zmarszczke na czole,chcialabym zeby jej nie bylo.Moze ma ktos jeszcze jakies pomysly na krem odpowiedni dla mnie??

Gość AlinA.
Ja mam 24 lata i używam kremu pod oczy przeznaczonego dla kobiet w wieku 35+ (jest przeciwzmarszczkowy). Odkąd go stosuję moja skóra wygląda dużo lepiej, więc już teraz przymierzam się do innych kosmetyków przeciwzmarszczkowych. Spróbuj tego swojego kremu, w razie czego go odstawisz.

Jakbyś miała 25 la (to granica w której skóra staje sie dojrzała) to powiedziałabym, że tak. Ale Skoro masz 20 to twoja skóra nie potrzebuje na razie takich kremów. Poszukaj czegos innego.