Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzka ciekawosc

Dziewczyna wyższa - zdecydowałbyś się na bycie z nią?

Polecane posty

Gość ludzka ciekawosc

Pytanie nasunęło mi się po przeczytaniu tematu, gdzie dziewczyna pisze iż jej chłopak jest niższy od niej. Co ty zrobiłbyś gdyby spodobała ci się wyższa dziewczyna? Stałam zabić to uczucie? Zaakceptował? Jaka jest dla ciebie do przyjęcia różnica?

Gość uszy do góry
właśnie panowie, ja też chciałabym to wiedzieć...

Gość ludzka ciekawosc
Ile centymetrów jest do zaakceptowania? Nie czułbyś się z tym źle?

nic bym nie zrobił zresztą jak by była równa, niższa czy jakakolwiek to też nic bym nie zrobił. Za beznadziejny jestem... zresztą dla wysokiej tym bardziej bo trzeba by mieć więcej zalet żeby ona chciała ten wzrost przełknąć i komentarze wszystkich koleżanek, rodziny iotd

Gość ludzka ciekawosc
Tam powinno być - starał Dzięki Kwiatek za szczerą odpowiedz.

Gość do a ja wygrałem życie
głupoty gadasz!!!!!

ludzka ciekawosc - no moze moglaby conajwyzej byc rowna wzrostem.. nie wiem nie probowalem jeszcze :P chociaz mozliwosc mialem ale inne walory troche mnie odpychaly :P

Gość uszy do góry
a jakie to były walory, jeśli można wiedzieć?

zreszta byly u Drzyzgi bardzo wysokie kobiety z nizszymi facetami i jakos to szlo. wiec mozna. ale cos chyba nie tak wtedy jest...

płaska byla, straszna gadula z niej byla, jakas troche nadopiekuncza mi sie wydawala i cos sie mnie pytala czy sie zastanawialem czy cos jest po smierci :P :P i odpuscilem :P

a ja wygralem zycie - no wlasnie tak bylo :D podobniez jajca byly niezle ale nie widzialem tego akurat :D

Gość uszy do góry
a który z walorów byś przeżył? który był do zaakceptowania?

nadopiekunczosc.. moze byc nawet fajna. jak mi gadala co mam na przezeibiennie wziac :) mile to bylo. ale troche to chyba zbyt dominujacy charakter byl - ona chciala byc chirurgiem miekkim zreszta - jakbym chcial dac sie zdominowac tobym sie dal ;)

Gość uszy do góry
a co faceci myślą, o dziewczynach, które robią tzw. pierwszy krok, np. proponują piwo?

szaleniec - dla odmiany dobra by była :D przyznam sie ze fajnie by bylo oddac stery w rece kobiety i nie martwic sie o kierowanie ;) tylko ciekawe gdzie bysmy dopłynęli :P

szaleniec - na rafach zawsze wyladujesz :P nie ma to jak meska twarda reka kiedy trzeba :P uszy do gory - czyli panie prosza panow... ;)

aha z tym wzrostem to chyba chodzi o czysta dominacje i to w łóżku - jak mniejszy facet mialby ja porzadnie zlapac/objac ramionami :P :P

Gość uszy do góry
czyli co? białe tango:P jacy mężczyźni wolą dziewczyny robiące pierwszy krok? nieśmiali czy wręcz przeciwnie? tak z ciekawości pytam:)

Gość ludzka ciekawosc
jest: - 3 na NIE ( Bishop, Kwiatek, a ja wygrałem zycie) - 1 na TAK ( Szukanie dziury w całym) ciekawe co na to inni

Gość ludzka ciekawosc
Poprawka - 3 na NIE ( Bishop, Kwiatek, a ja wygrałem zycie) - 2 na TAK ( Szukanie dziury w całym, szaleniec)

uszy do góry - nie ma reguły, chociaz raczej niesmiali. ja ci podpowiem ze co chcialem od kobiety to swego czasu dostalem (miłość, pożądanie) wiec teraz mi sie nie spieszy do nowych znajomosci bo nie sadze zebym cos nowego mogl przezyc z kobieta ;)