Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Baby Love

NIE MAM SLUZU. CO JEST. CIAZA???

Polecane posty

Witam. dzis jest 22 dzien mojego cyklu (sa one 30 dniowe). Nie mam sluzu, zawsze byl bialawy. Mam jedynie na wkladce gdy dotykam ja uczucie delikatnej wilgotnosci. Dodam, ze staram sie od 2 cykli o dziecko. Piersi bola mnie juz od polowy cyklu. co sie dzieje? Ciaza?

Gość kup test to się dowiesz P
przed miesiączką jest różnie jedna mają sucho, drugie mokro a jeszcze inne mają plamienia i upławy..... Po co się bzykasz skoro nie umiesz sie zabezpieczyć????? ewentualnie w 22dc cieżko stwierdzić ciążę nawet wróżce

Przeczytaj dokladnie moja notke OD 2 CYKLI STARAM SIE O DZIECKO! Z zabezpieczeniami to troche utrudnione ;PPP Nie potzrebuje ich.

Gość to poczekaj do dnia
i zrób test :) Wtedy napewno będziesz miała pewność. Jednak w ciąży raczej śluzu powinno być więcej.... Powodzenia Ps. My się staraliśmy 40 cykli więc bądź cierpliwa nie zawsze wychodzi wszystko za 2-3 razem

Gość prawieprawie
baby love znowu ty:P wczoraj jeden topik dzis nastepny:D widac ze baaardzo chcesz dzidzie:) oby ci sie udalo;) ps. nie nakrecaj sie tak bo bedziesz sie rozczarowywac;) powodzenia🌼

Hehe o witam, a jednak ktos mnie czyta ;)a jak za 8 dni dostane miesiaczke to sie upije- ze smutku :( nie no zartuje :):)

Gość prawieprawie
kurde nie panikuj i sie nie nakrecaj!!!:D nie mysl o tym tylko sie "przytulaj" z chlopakiem wtedy kiedy masz ochote, a samo wyjdzie;) jak bedziesz sie stresowac to nic dobrego z tego nie wyniknie. poczytaj o niektorych mamusiach ktore przez iles nie mogly zajsc a jak przestaly o tym myslec to hop i juz byla dzidzia:)