Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

imflyinghigh

co na to poradzicie?

Polecane posty

uprawiałam petting z chlopakiem w dni płodne,bylismy w ubraniach on chyba nie dotykal siebie bo mial jeansy teraz czekam na miesiaczke ma przyjsc za pare dni boje sie bola mnie piersi a jedna piers jest bardziej powiekszona i wyczuwam w niej jakies gródki a w drugiej jest wszystko okej brzuch mnie strasznie boli i mam stan podgoraczkowy boje sie okropnie prosze poradzcie cos

Gość xxll
piszesz dwa tematy niepotrzebnie .....skoro byliscie w ubraniech jak mozesz byc w ciazy? bez przesady

Gość powiedzzz
jestes juz w ciazy!

Gość xxll
napewno nie zrob test i bedziesz wiedziec

Gość blacksieczka
otóż to... To naprawdę niemożliwe... ;] nawet jeśli byłby bez spodni a Ty w spodniach i on by "kleksa wypuścił " no nie ma takiej siły żeby te małe plemniczki przelazły przez spodnie ;D

nie no kobieto Ty jestes niepowazna !!! nie jestes w ciazy a te grudki to jakies hormonalne zmiany

ej ale mi sie wydaje ze wy zrozumieliscie to tak ze skoro bylismy w spodniach to on mnie dotykal przez spodnie? nie dotykal mnie przez spodnie tylko normalnie wlozyl rekee wiecie gdzie i zaczal mnei piescic..

Gość xxx25xxx
wiesz co?? nie chcę Cię straszyć ale jest to możliwe, że mogłaś zajść w ciąże.Moja koleżanka miała to samo i tak samo się bała jak Ty. Poszła do ginekologa i powiedziała mu w jaki sposób bawiła się ze swoim partenerem i on jej pomógł. Koleżanka wyszła od niego bardzo zadowolona.Jestem z Tobą...Trzymaj się

Gość grypka rybka
dziewczyno opanuj się, to niemożliwe, żebyś się zaciążyła!!!