Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wierna

chce kupić laptopa z mobilnym internetem!!!

Polecane posty

laptopa zawsze mozna kupic gdzie indziej... a mnie chodzi zeby net byl naprawde mobilny a nie jakis tam od czasu do czasu

Gość nie kupuj z orange bo
kolezanka kupila za 2600zł laptopa z internetem który jej nie działa a ten sam laptop w sklepie kosztuje 1300zł :-o

dzięki za pomoc... ja potrzebuje teraz poprostu laptopa ze wzgledu na specyfike pracy i szuakam korzystnej oferty poprostu...

sciagac moge w domu na kompie stacjonarnym a laptopa potzrebuje do poczty i głównmie przeglądania stron... sciaganie raczej nie wchodzi w gre.

nie kupuj z orange bo [zgłoś do usunięcia] kolezanka kupila za 2600zł laptopa z internetem który jej nie działa a ten sam laptop w sklepie kosztuje 1300zł tak napisał ktos a dla mnie to juz oszustwo straszne na maksa

nawet załacznikoe nie sciagam tylko same konkretne wiadomosci tekstowe... hymmm... a jak wyłączyc reklamy?

powiedzmy ze mam komputer stacjonarny z kims na spolke i nie mam za wiele do powiedzenia... dlatego che kupic sobie swoj taki ja mi odpowiada...

Ja mam mobilny net w Orange i nie narzekam. jest mobilny jak najbardziej, w trasie po Polsce się sprawdził więc ja nie mam żadnych zarzutów do Orange...

Ja podrózowałam po Kaszubach i po Borach Tucholskich.. i naprawdę miałam zasięg. No ale nie wiem jak to wygląda odnośnie innych miejsc w Polsce. Odnośnie opłat to jak podpisywałam umowę to była promocja i płace połowę abonamentu, czyli 60zł za 6 GB

A przez ile miesiecy polowa abo? Bo chyba nie przez calosc umowy ... Ja mam wlasnie te 5BG (czy raczje 6 - nie pamietam czy zostal zwiekszony, i tak max 4 GB wykorzystuje, a teraz to i ponizej 1, bo nie korzystam ) za 60 pln , z orange - w w Warszawie sprawuje sie fajnie ,duzo lepiej niz Iplus - ogolnie chyba na Iplusa wielu narzeka. Kazdy mobilny bedzie sie rozlaczal, to normalka niestety, jakosc polaczenia zalezy od nadajnikow, wiec w duzym miescie bedzie ok, w malych juz gorzej.

ja mieszkam we Wrocławiu wię c chyba nie powinnam miec problemów z transmisja jak myślicie?

połowa przez 4 czy 5 miesiecy od momentu podpisania umowy. teraz juz nie pamietam dokładnie. Po tym czasie 120zł miesiecznie. No i dostałam za 1zł modem do USB ;) Pewnie, że czasem sie zdarza ze sie rozłączy, bo zagubi gdzieś zasięg, ale generalnie ja nie narzekam i jestem zadowolona. Używam go w domu i poza nim i jest naprawdę ok. Myślę, że we Wrocławiu też nie powinnas mieć problemów z zasięgiem, bo w końcu to jedno z najwiekszych miast w Polsce.

chyba zdecyduje sie na tego Orange jednak bo maja terz promocje dosyć korzystne ;)

Gość ewenement4343
ja mam neta z pley płace 45zł 5 GB umowa na rok

Gość orange.dla.firm
Jeżeli ktoś posiada konto firmowe w Orange i jest zainteresowany ofertą sprzętową tudzież samego internetu mobilnego - proszę śmiało pisać :) Pozdrawiam orange.dla.firm@o2.pl