Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam silny charakterek

Jak pokazac facetowi ze to ja mam ostatnie zdanie i to ja rzadze w zwiazku ?

Polecane posty

Gość mam silny charakterek

Chce po prostu by facet robiul co mu powiem i by nie sprzeciwial sie:-p U mnie w domu mama rzadzi a tata nie ma nic do gadania. Jak kiedys cos zaczal sie mamie stawiac to mu wystawila walizki za drzwi. Od razu zrozumial aluzje i juz sie jej nie przeciwstawia. Musi byc wszystko jak mama chce bo jak nie to sa jazdy, krzyki fochy i jeczenie a jaki facet to zniesie ? :p No i wracajac do tematu ja tez tak chcem:-p Tylko jak to osiagnac ? Od niedawna spotykam sie z nowym facetem i nie wiem jak to zrobic. A fochyu w poczatkowej fazie nie sa raczej mile widziane:-o Wiec jak to osiagnac by tanczyl jak mu zagram ? I oczywiscie by nie zdawal sobie z tego sprawy ze siedzi u mnie pod pantoflem:-p

Gość lorealai gilmor
u mnie w zwiazku jest partnerstwo i nie ma pantoflarstwa. Moja siostra probowala wziadc pod pantofel faceta to ja rzucil.

Gość trhyhr
Skoro pytasz, to znaczy że nie masz do tego talentu. Skoro nie masz talentu, to strach ci radzić bo tylko skarykaturyzujesz w działaniach czyjeś porady. Poza tym masz dziecinne podejście do związku... A tak jeszcze ogólniej, szkoda czasu na ciebie.

Gość moglybysmy w sumie sie
zamienic, bo ja tak mam ;) Tyle, ze wcale tego nie chce. Chce zeby to on decydowal i mial ostatnie zdanie. A czasem mam wrazenie, ze co bym nie powiedziala, on sie na wszystko zgodzi :O Ale kocham go :D To uniemozliwia wymiane :P

Gość kwintesencja słodyczy
Widocznie za szybko pokazala fochy i dlatego ja zostawil:-p

Dla mnie dziewczyna, która probuje takich tanich sztuczek nie zasługuje na szacunek - jest szmatą :-o Nawet jakbym kochał dziewczynę a zauważyłbym, że z premedytacją probuje mną rządzić strojąc fochy, mając humory jeśli nie jest tak jak ona chce to bym ją zostawił bo takim zachowaniem dziewczyna nie ma do mnie żadnego szacunku i myśli tylko o sobie:-o Egoistki to najgorsze szmaty a właśnie jeśli ktoś chce rządzić w związku jest cholernym egoistą:-o

Gość w.w.w.
ej a to nie Ty kiedys pisalas ze nalezy wytresowac faceta tak zeby uwazal ze to on jest wszystkiemu winien? z tym ze Ty chcesz na koncert, on do kina, idziecie na kocert, a ze jest kiepski to Ty foch na niego ze Cie nie dosc mocno namawial na kino? :) normlanie jakbym klona czytala, tamta pisala tak samo i taka sama sytuacji z rodzicami opisywala... widac taktyka "na focha" sie nie sprawdzila :P

Gość Pierworodna AutorkaPostuwłasci
zapytaj mamy,ona jest expertem :P

Gość no ciekawe jak to mozna
osiągnąć ? moim zdaniem naturalna rzecza jest ze rzadzi ten kto wiecej zarabia a zazwyczaj wiecej zarabia facet :-p wtedy kobiety sa zalezne od niego i lepiej niech nie podskakuja bo nie wolno im - sa zalezne od swojego mezczyzny ;-)

Gość hahahaha kolejnaaaaaaaa
gowniara!

Przeczytałam tylko tytuł.............i nie zagłębiam sie w sytuacje... Jesteście gejami?;)

Gość jgvgv
Jezeli facet bywa u Ciebie w domu i widzi jak jest u Ciebie w domu to watpie zeby Ci sie udalo bo bedzie na to uczulony chyba ze jest dupa a nie facet to zrobisz z nim co zechcesz. Osobiscie jestem za partnerstwem . Kobieta nie moze rzadzic bo nie bedzie faceta szanowac i albo sie nim znudzi i koniec albo to nie bedzie zwiazek tylko uklad na zasadzie glupek robi co mu pani powie . jak kobieta rzadzi to wszyscy zle na tym wychodza - jeszcze nie widzialem innego efektu no chyba ze facet jest dupa wolowa a babka rzadzi nie bo chce tylko musi , w takim wypadku takie rzady moga byc.

Gość powinnas sie leczyc
autorko!!! najlepiej wybierz się na terapię razem z mama... oj a jak ja ojcu współczuje!!!! biedny facet... ale tez taki głupiutki.. nie chchaiłabym faceta który robił by wszystko co zechce... ktos tam napisał, ze szmata jesteś... hmmmm. podpisuje sie pod tym:)

Gość alesyfnalaska
Autorko -jesteś małą głupiutką krówką. Życzę ci serdecznie żeby cię koleś kopnął w zadek, matka pierdolnięta i ty chcesz te z taka być hhheheheheh niedaleko jabłko pada.... TEŻ CHCE T A K A BYĆ!!!!!!!!!!!!!! O ja pier...dykam.