Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łojezu

rozmowy w toku 16 dzieci??/

Polecane posty

Gość łojezu

normalnie :O:O:O ogladacie?

Gość tutturuttu
ja ogladam, to naprawde duza odwaga w dzisiejszych czasach pozwolic sobie na tyle dzieci a ten gosc co teraz gada to rypniety, robic dzieci tylko dla zarobku to chore.

Gość mateuszek2220
ta oglądam masaakra . To jest chore ale z drugiej strony podziwiam :)

Gość ehhh............
w dzisiejszych czasach dwojke ciezko utrzymac a co dopiero 16, ale ta rodzinka to fajna, gorzej z tym facetem i babka co chca od dzieci kase na starosc.

Gość ci drudzy jacys porypani
są:O kurna dzieci maja im oddawać po 10 % zarobków:O i niby w nie inwestuja, a prognozuja zarobki na poziomie 2 - 3 tys:O

dla mnie ejst to chore- nie dosc ze warunkow nie mieli ( jak dla mnie nadal nie maja 3 osoby na pokoj?!) to jeszcze jak bylo widac matke jakos srednio obchodzilo czy dzieciom odpowiada taka sytuacja. poza tym nie wierze, ze majac 41 lat nie wie kompletnie co to zabezpieczenia :o ten ojciec tez dziwny ciekawe czy placi dodatkowa emeryture swoim rodzicom?:o materializm jak dla mnie

Gość choleraaaa
chodzą po opiekach społecznych-czyli z moich podatków utrzymuja swoje bachory. Kuźwa, jak się chce mieć taką gromadę to trzeba umieć ją utrzymać!

Gość d.i.u.p.a.
autentycznie chore , ten ojciec ma jakies dziwne podejscie do tych dzieci, boshee uchron, szkoda tych dzieci naprawde

Gość gaduła sza
a ja znam rodzice co ma 6 dzieci , i co chwile do opieki chodza , obiady za darmo , a dom buduja taki super że nawet niektórych bogatych ludzi na taka inwestycje nie stać widocznie opieka dużo daje

Gość ehhh............
i na dodatek planuja nastepne dzieci wiedzac ze ich na nie niestac!!! a potem ida i prosza o kase innych, to ich plan?? powinni ich wysterylizowac naprawde

Gość ja pierdziuuuuu
jak to niektórzy lubią się rębać bez pomyślunku :D

efekt propagandy księdza proboszcza. Znaczy głębokiej religijności nie przystającej do współczesnych czasów :O Bo jak inaczej wytłumaczyć 16 dzieci, w rodzinie która z fragmentu zapowiedzi, nie wyglądała na odpowiednio sytuowaną aby sobie spokojnie pozwolić na taką ilość potomstwa?

Gość ja pierdziuuuuu
jak można robić tyle dzieci, bo starsze popilnują?Co to? Rodzice robią dzieci dla swoich dzieci czy dla siebie? !