Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AlicjazGaju

cienkie włosy

Polecane posty

Gość AlicjazGaju

mam taki problem,ze moje włosy są za ramiona tak z 5cm ... ale jak je prostuje juz nie są takie żywe ,zaraz sie skręcają takie sianko sie robi.. podobaja mi sie po wyprostowaniu,ale potem to juz masakra.. chce ściąć włosy na równo bez cieniowania zadnego tak przed ramie...jak myslicie włosy odżyją jakos? czy to taka nudna fryzura? bo nic sie z nia nie bedzie dalo zrobic ,a mam 17lat.. teraz to przynajmniej moge loki kręcic ,ale są tak wtedy masakrycznie zmęczone.. POMÓZCIE MI PROSZE :_)

Gość AlicjazGaju
dodam,ze jestem dosyc wysoka .. moe ta fryzura to jeszcze uwydatni??????:O

mialam taki sam problem, sciełam włosy i dalej sie tak puszą:( po wyprostowaniu są ok, a po godzinie wyglądam jak miotła

Gość juchaaaaaaa
zacznij odbudowe włosa od srodka , ja uzywam tabletek vitapil zauwazyłam po tyg zmiany sa zdrowsze nie wypadaja maja blask

Gość AlicjazGaju
no dobrze,ale one nie są zniszczonet ylko cienkie ! a pusza sie bo juz takie są z natury..wiec co mam je ściąć??

Gość hmmmmmhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
też mam takie, najlepiej wycieniowac i sktócic do ramion

Gość hmmmmmhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
* skrócic, a jeśli chodzi o puszenie nie poradze nic, bo sama jakoś nie daje rady

Gość AlicjazGaju
mam ciemny blond,ale nie chce juz cieniowanych bo one na krotka mete wygladaja ładnie potem juz kazdy kosmyk idzie w inna strone ! :|| co mam zrobic??! ja juz nie moge z nimi wytrzymac do tego mam grzywke na bok i odstaje mi taki wicherek;/

Gość AlicjazGaju
no dobrze ,ale kurde słuchajcie mnie prosze ;) pisze przeciez,ze nie mam zniszczonych włosow tylko są cieniutkie gdy je wyprostuje.;] i w ogole takie nijakie.. chcialabym miec stylową fryzurkę to po 1. a po 2 nie wiem co zrobic z tą grzywką i tym wicherkiem..

Gość AlicjazGaju
a więc?? jak juz wiesz jak one wyglądaja to co z nimi moge zrobic?? naprawde nie podoba mi sie ta fryzura.. nie ukladaja mi sie włosy jak nalezą,lakier tez ich nie utrzymuje,jak zrobie sobie loki to są takie bujne,ale tylko na chwile>!>

Gość AlicjazGaju
hehe no to tak sie nie da:D chybaze bys tu gdzies byla;p no jak wyprostuje są gładkie,jak ich nie wyprostuje są matowe;p