Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka zwykla ja

tak naprawde nigdy nie bylam kochana

Polecane posty

Gość taka zwykla ja

teraz gdy rozpadl sie moj kolejny związek uświadamiam sobie ze tak naprawde nikt nigdy mnie nie kochał :(

Gość oj straszne to
tuli tuli tuli Ile masz lat?

Gość sama nie wiet
przybij piatke

Gość taka zwykla ja
23 :( tak bardzo chcialabym sie przytulic ... :( jestem taka samotna

Gość 3city
:) pewnie daleko mieszkasz, bo ja chętnie bym przytulił jakąś miłą dziewczynę :)

Gość taka zwykla ja
dlaczego wszystkie moje związki byly takie nieszczere, bo skoro sie rozpadly to tak naprawde nikt mnie nie kochał 😭 boze ja juz nikogo nigdy nie spotkam.. przeciez ja nigdy nikogo nie spotkalam kto by mnie pokochal 😭

Gość taka zwykla ja
jestem pasztetem ale czy nie mam prawa do szczescia?

Gość taka zwykla ja
a ja potrzebuje milosci, tak czesto mi jest zle i placze sama po kątach :(

Gość tato zwykłej ja
jak to nigdy nie byłaś kochana? A już nie pamiętasz, jak w podstawówce, zawsze jak wracałaś ze szkoły do domu a mamy nie było jeszcze, to cię tatuś kochał mocno w usta i odbyt? Nie pamiętasz już? Jesteś niewdzięcznicą!!

Gość Ja cie pokocham prawdziwie
:) 😍

Gość tez placze
bo jesteśmy nudne :(

i dam tobie dobra rade niewychoc za maz nawet jesli bedziesz w ciazy bo bedziesz tak nieszczesliwa jak ja teraz i trudno mi sie z tego patologicznego zwiazku wyplatac bo niechce synka krzywdzic

Gość tez placze
tylko Tobie sue tak wydaje , nudna = stała w uczuciach , wierna, szanująca partnera... czyżbym się myliła?? :P

Gość Rafaello rocznik 1987 ........
może jesteś materialistką ? może masz fioła na punkcie tony kosmetyków , perfumów i innych cudactw ? może jesteś nudna , pesymistka , niezaradna ? Coś musi być :( Ja też nigdy nie byłem kochany { przez dziewczynę }ale to już inna historia. A ty głowa do góry bo trafi swój na swojego :D pozdro

nudna = stała w uczuciach , wierna buahahahhaa Nuda to raczej brak chęci do podjęcia się jakiegoś wysiłku ale nigdy takie cechy jak wierność. Kiedyś było łatwo spotkać wierną dziewczynę , dziś to trudne bo gdzie się nie obejrzeć to same szmaty są. Dlatego dziewczyna wierna to tak jak perełka :D Dzięki wiernym dziewczynom świat nie schodzi na psy w 100% bo jakiś tam ułamek ratuje normalność .

boże ja wogole nie mam markowych kosmetykow , ciuchow :( wlosow nie robilam rok :( chce ladnie wyglądac ale bez przesady .. CHCE BYC TYLKO KOCHANA a to jest najtrudniejsza rzecz na swiecie, kochac i byc kochaną

ale przeciez teraz to pelno wypicowanych lasek, chlopacy tylko na takie zwracają uwage :( a na zwyklą szarą nie popatrzy chociaz moglaby miec szczerozlote wnętrze i tak jej nie dostrzegnie , to takie smutne

wiesz co ? Najgorsze w człowieku to jest chyba użalanie się nad własnym losem. Tego nikt nie lubi bo to do niczego dobrego nie prowadzi a może pogorszyć tylko sprawę. No to kogo ty w końcu szukasz ? 18 -latka ???? To oczywiste że 18-latek spojrzy na dziewczynę która błyszczy urodą a własciwie nie urodą ale seksapilem bo wtedy taki młodzieniec sobie myśli tak :::: """""""Z nią chyba będzie łatwo , szybko pójdzie mi do łóżka :D Zagadam do niej """"""""" Ale ty chyba nie szukasz chłopaka wśród takich typków , prawda ? Jeśli masz 23 lata to pewnie najbardziej pasowałby do Ciebie taki ok. 25 lat a tacy juz tak nie myślą zazwyczaj :) Ale radzę zmienić jedną rzecz ::: skończyć z użalaniem sie nad sobą bo to jest wkurzające i świadczy o bezradności