Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bbxbxbbcs

co zrobic z włosami??

Polecane posty

Gość bbxbxbbcs

Włosy myje wieczorem, rano są tak okropne, tak nie chcą mi sie ułozyc (a nie zasypiam z mokrymi, czekam az wyschną), ze je prostuje. I po pierwsze są zniszczone, a po drugie głupio i nudnie wygladają. Co zrobic, jaka fryzura, jak je układać zeby fajnie wygladały a przy tym nie trzeba było ich prostować?? albo co zrobic 'na szybko' zeby je troszke zakrecić?? bo mam słabość do kreconych włosów:) gdy je zakrecam na lokownicy wygladają stucznie i to długo trwa, a wałek mi sie nie chce:O jest jeszcze jakis sposób?? albo zeby je choc troszke podkrecic, zeby sie choc ładnie falowały?

Gość bbxbxbbcs
nikt nie odpowie??:O

Gość miamorepomidoree
papiloty. kup sobie nie sa drogie i trudne w uzyciu. co do wlosow ogolnie - moze je troche chociaz podetnij, wycieniuj tak zeby ci sie lepiej ukladaly. no i pianka do wlosow, myc najlepiej rano, jesli musisz wieczorem to susz do konca, przeczekaj i pochodz w nich jakis czas a nie od razu do spania. i moze dobierz sobie jakis szampon i odzywke odpowiednie dla twoich wlosow. nie myj wszystkim co ci wpadnie w rece.AAa i znasz zasady prawidlowego mycia i suszenia? :)

Gość bbxbxbbcs
rano myc nie mam czasu, bo i tak wstaje przed 6, a kłade sie spac o 23-4:O choc to niezalezne ode mnie, taka praca a co do papiletów, nie mam czasu ich zakładać

Gość miamorepomidoree
przeciez papiloty to 10 minut! nie musisz sie bardzo starac,wystarczy zalozyc jako tako na glowe i juz! sama mowisz ze chcesz cos zmienic, wiec moze znajdz minute wiecej czasu dla swoich wlosow :):)

Gość bbxbxbbcs
ale chodzi ci o takie, w których sie chodzi spac?? przeciez to nie wygodne i wydaje mi sie ze sztucznie wyglada...masz jakies zdjecia przykładowe, jak włosy wygladają po papilotach??

włosy najlepiej wyglądają po papilotach..:) myj wieczorem, wgnieć pianke, podsusz.. zaloz papiloty.. i spać a rano sciagnij i psiknij lakierem.. :)

Gość miamorepomidoree
nie jak nie zalozysz ich do konca glowy,wcale nie bedzie sztucznego efektu. rano sobie tylko porawisz ulozysz i juz. Walki kiedys moze byly niewygodne,ale papiloty sa bardzo wygodne! :)

Gość bbxbxbbcs
a mozecie pokazac zdjecia?? chocby przykładowe

Gość bbxbxbbcs
mia - dzieki:) ale w sumie to srednio mi sie podobają...

żeby były falowane albo pokręcone najprostszy sposób to przed snem zrobić warkocz (jeden albo więcej) z wilgotnych włosów :) albo zrobić na głowie kilka takich jakby \"ślimaczków\" (skręcasz pasma od dołu ku samej górze i przy skórze wychodzi Ci taki jakby grzybek) - wygląda to super, o wiele lepiej niż po warkoczu ;)

Gość miamorepomidoree
:) ale to sa wlasnie loki jak wolisz falowane wlosy,typowo falowane, taka troche szopke, ala shakira czy costam, chociaz mozesz miec mniej falowane, to rzeczywiscie DOBIERANY warkocz badz warkocze :) zwykle zbyt szybko sie rozprostowuja, chyba na kazdym typie wlosow :)

Gość miamorepomidoree
mialam na mysli ze - zwykłe (warkocze) szybko sie prostuja, a dobierane wlasnie nie :)