Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _biseksualistka_

doswiadzenia seksualne z osobami tej samej płci

Polecane posty

Gość _biseksualistka_

Kto z was miał doświadczenia seksualne z osobami tej samej płci? Jak do nich doszło? Jakie to były doświadczenia? Jak je dziś wspominacie? Czy chcielibyście to powtórzyć czy cofnąć czas by do tego nie doszło? Ja miałam w czasie studiów takowe doświadczenia. Po pierwszym roku wynajęłam wspólnie z koleżanką z roku stancje - pokój dwuosobowy. Pierwszy raz kochałyśmy się razem po kilku miesiącach wspólnego mieszkania. Później robiłyśmy to ze sobą wielokrotnie przez całe studia. Byłyśmy razem, kochałyśmy się, myślałyśmy że jesteśmy lesbijkami. Po studiach byłyśmy razem jeszcze rok. Potem ona poznała faceta i wyszła za mąż, potem i mnie to spotkało i tak się skończyła nasza miłość.

Gość nadia8
fajnie,zazdroszcze wam,mimo ze jestem hetero,też myślałam kiedyś o tym zeby sprobować z dziewczyną,ale nie było jak dotąd okazji

Gość nadia8
zawsze zastanawiało mnie to jak taką dziewczyne " wyhaczyć"? ale wiem ze gdyby to ona zaproponowała ,zgodziłabym się,oczywiście musiałaby mi się podobać i musiałaby być zadbana

Gość _biseksualistak_
Wiesz ale między nami to nie było tylko spróbowanie i pusty seks. Między nami była ukrywana przed światem miłość, przez wiele lat.

Gość nadia8
złoty nie obrazaj nas,my tez lubimy jak nam liżą stopy

Gość nadia8
no dobrze,ale sama piszesz,że masz męża i ona też to jesteś bi?jeśli to była milość to dlaczego się rozstałyście?moze warto odnowić znajomosc?

Gość _biseksualistak_
Ale w końcu heteroseksualna natura wzięła górę i miłość wygasła. Dziś obie mamy mężów i dzieci i jesteśmy z nimi szczęśliwe. Przyjaźnimy się dalej ale żadnej przez myśl nie przeszło by wrócić do tego co było kiedyś.

Gość marcysia w krainie rozpaczy
chcialabym ale z angelina jolie!

Gość superruda36
Kilka lat temu spróbowałam seksu z kobietą, nie było to przypadkowe. Był to trójkąt z jej mężem- on najpierw się nam przyglądał, potem do nas dołączył, ale kochał się tylko z nią- taką mieli umowę. Po tym zdarzeniu jednak zaczął do mnie wydzwaniać. Bardzo chciał umówić się ze mną sam na sam i poczułam się w tym układzie niewygodnie. Nie chciałam oszukiwać jego żony, z którą sprawiłyśmy sobie tyle przyjemności. Z tego powodu nie spotkałam się z nimi więcej, ale nigdy nie żałowałam tego wieczoru. Bardzo mi brakuje kobiecego ciała. Jestem zdecydowanie biseksualistką- od wielu lat mam męża, seks między nami kuleje od dawna, ale miałam kilku kochanków. Kochankę tylko jedną, a szkoda. ;) Mój mąż nie wie o moich skłonnościach- jest konserwatywny w tych sprawach, w przeciwieństwie do mnie.