Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutna niedziela

Kto jest w związku na odległość??

Polecane posty

Dzieendoberek:D O prosze,jestem 1wsza...:P Misss rob fote nowej dziary:D...te wisienki wygladaja....a raczej nie wygladaja jak tatooooooooo:O:P...ale luz;)

Cześć wisienki :D Sorki Misska ,ze wczoraj juz się nie odezwałam :O michu mi zajął kompa :D a ja sobie firany w nocy mierzyłam :D i obrusiki na stół :D wariatka :O A jutro mój michu ma wolne :classic_cool: aż do czwartku następnego :classic_cool: fajnie ,nie :) Misska mam do ciebie mała prośbę :D jakbyś mogła więcej tych wisienek ...to ja bym, z chęcią wszamała :D śliczne sa takie bąbelki dwa :D A tak w ogóle to z deka się uśmiałam :D Phill jak to jeździsz na rowerze w okularach z dyndającym szkiełkiem ?:D ładnie musisz wyglądać :D ktoś gotów pomysleć ,ze miałeś stłuczkę ze słupem :D A widze ,ze jakiś wujek samo zło przybył :D a cioci w fartuchu nie było ?:D Angel jak tam szyna ?masz jeszcze ?:)

ryjkkku mam ten balast....27.04 sciagna mi :D Ide mykac troche chatke ogarnac:) Powoli,powoli i do nocy powinnam zdazyc;) Milego dnia:P PS.Ryjkkku na bezsennosc cierpisz,ze w nocy firany przymierzalas itp.?;)

He he Ryjku i w tym problem bo jak jadę to co rusz jakaś chce mnie ratować;) Troszkę szkoda bo fajne były:(

Zawczasu bo jutro moze mnie juz nie być to składam Wam życzenia :D Skacze zajączek po lesie i życzenia Tobie niesie. Przez pisanki przeskakuje, Alleluja wykrzykuje, potem znika w długich susach cały mokry od dyngusa! WESOŁEGO ALLELUJA!!!:D Angel ,no tak późno nie było ok 20 :D Phill to chyba dobrze ,ze panie takie chętne do pomocy ;)

Myśle i myślę od rana co do jedzenia zrobić i wymyśliłam :D Łazanki !! :D Juz dawno nie jadłam :D

Pychotki Ryjku, ja planuję krem z soczewicy:) Może skromnie ale muszę troszkę porządzić z innymi rzeczami w kuchni:)

No to też fajne :) ja lubię krem z małymi grzankami :D Znalazłam fajny przepis na sernik i zrobię go na świeta zamiast tradycyjnego :D zapowiada się rewelacyjnie :D

bry :classic_cool: Angel moje wisienki nie wygladaja jak tatuaz bo.. wygladaja jak wisienki :classic_cool: :D teraz sa nieco jasniejsze, bo fota byla robiona od razu w dzien robienia :) a fote nowego wrzuce wrzuce, ale to tylko jedna mala gwiazdka na stopie, wiec nic ciekawego :) Ryjku apetyczne wisienki co nie? :classic_cool: :D Fill a jutro wolne od pracy? ja niestety ide :(

Wolne:) Do jednej pracy może pójdę złożyć życzenia, a drugą właśnie skończyłem:) Szyneczka już pachnie, rosołek bulka :) Będzie wesoło:)

Miss to dawaj, właśnie będę robił galaretki :) No wiem Miss z tobą to mały problem dostaniesz soczek z brzoskwini:)

Miss nie pisz takich rzeczy bo to grozi spaleniem na stosie. Wina czerwone to do wołowiny, baraniny, dziczyzny czyli do tego co popularnie nazywa się czerwonym mięsem. Do rybki to wina białe półwytrawne lub wytrawne. Polecałbym reńskie:)

Fill ja wiem co do czego, ale ja pije tylko czerwone, bo bialego nie lubie :( tak samo nie lubie wina slodkiego, pijam tylko czerwone wytrwane lub polwytrawne :) i nie do wolowiny, bo wolowiny nie jadam :P

Wiem wiem:) Dlatego jest Ci to wybaczone;) A może skusisz się na galaretkę z jajkiem i warzywkami pod kieliszek śliwowicy;)

sliwowice pilam raz bedac na slowacji i nie powiem, zeby nalezala do moich ulubionych trunkow, no ale moze sie przekonam :D galaretka moze byc jak najbardziej :classic_cool: kurde, ale ja wybredna jestem :o no az wstyd normalnie :o