Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LaleczkaKoteczka

Po czym poznac ze to TEN???

Polecane posty

Gość natikkkkk
jesteśmy razem, mieszkamy razem, jego stan cywilny sie nie zmienił, powody różne m,in finansowe, ale z czasem staje sie to kolejną przyczyną by się zastanawiać...

"Po czym poznac, że to ten... ??" To się po prostu czuje.. :D i już... Jeżeli chodzi o mnie to nie tak od razu poznałam, że to ten na którego czekałam. Minęło trochę czasu zanim dotarło do mnie, że to ON. Też ma cechy które wkurzają mnie na maxa, ale tych pozytywnych ma w wieeele więcej :P Dla mnie najważniejsze jest to, że ZAWSZE mogę na niego liczyć i mu ufam...

Gość pasiak21
hm... czy półtora roku to za mało...?

Gość uia
natikkk, okolicznosci sa jakie sa, dzieci i byla zona to bedzie staly element waszego zwiazku. Niejest to latwe ale wykonalne. Moj maz tez ma byla zone i dwoje dzieci (syn juz dorosly, corka prawie), ale wszystko sie ulozylo ok. One mnie zaakceptowaly, odwiedzaja nas czesto, nasz synek uwielbia starszego brata. Dziwne, ze Twoj partner tak zwleka z rozwodem. W koncu mial dosc czasu....

Gość natikkkkk
ja też wierzę, że wszystko jest do pokonania, trzeba tylko chcieć, ale spotykam sie przez jego sytuację z brakiem akceptacji ze strony rodziców, którzy są konserwatywni i uwarzają, że jak ma już ślub kościelny to coby sie nie działa, trzeba być razem, studiuje w innym mieście oni szantazuja mnie pieniędzmi, że albo go zostawię, albo sama się utrzymuję itp, chora sytuacja jest w domu przez to, dużo poświęcam dla niego i może dlatego się boję, że jeśli to nie ten to wszystkie mosty jiuż za sobą spaliłam...

Gość natikkkkk
a z rozwodem to dluga hisroria, najpierw jego żona zarzekała się że wniosła pozem, pół roku czekania na wezwanie i nic, w końcu to sprawdził okazało się ze kłamała, potem wyjechał na 3 miesiące za granicę, nie chciał w Polsce zostawiać spraw z sądem, teraz jak wrócił, niestety finanse nie pozwalają na jednorazowe wpłacenie 600zł bo sa inne wydatki (w tym dzieci) i tak to wyglada

Gość LaleczkaKoteczka
Wlasnie mnie to drazni i boli, ze to bedzie znowu zwiazek z kims "Second Best" a nie "The Best" rozumiecie...To jest wspanialy facet, ale tak jak natikkkk mam watpliwosci: a moze pojawi sie ktos lepszy? bardziej pasujacy? I tego sie boje...

Gość LaleczkaKoteczka
Choc pewnie sa jakies obiektywne kryteria pozwalajace na to, zeby ocenic, czy zwiazek ma szanse przetrwania: -wspolne zainteresowania -wspolna "filozofia zyciowa" -udany seks -podobne wyksztalcenie .... co jeszcze?

Gość natikkkkk
z moim mężczyzną czuję sie cudownie, lubie z nim byc, lubie kiedy jest obok nawet jesli jest zajety swoimi sprawami, nie nudzi mi się, choc mieszkamy razem i widujemy sie codziennie, codziennie obok siebie zasypiamy, jest wobec mnie w porządku, szanuje mnie, czuje, że mnie kocha, choć nie jest typem romantyka-pantoflarza, to lubię jak kłóci się o swoje, bo nie zawsze mam rację... ale w grę wchodzi jego sytuacja, dzieci, które zawszę będą jemu i mi towarzyszyć, odpowiedzialnosc za nie... boję się tego

Gość natikkkkk
i gdy słysze setny raz te banały zasługujesz na kogoś lepszego,kogoś bez przeszłości, to za sto pierwszym razem zaczynam się zastanawiać... A jesli o cechy drazniące to każdy je ma i ja pewnie też, więc staram sobie je tłumaczyc że są słodkie...(bo w końcu należą do niego)