Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sajshebha

WROZE Z UKLADU PO ROZRZUCENIU PATYCZKOW

Polecane posty

Gość sajshebha

Bylam przez pewien okres czasu w Azji, widzialam rozne wrozby. Wrozenie z patyczkow wydaje sie proste, ale kazde ulozene ma swoj sens. Zainteresowanych prosze o podanie: data urodzenia, ilosc kobiet lub mezczyzn w najblizszej rodzinie i pytanie

Gość sajshebha
musztarda-masz racje,wszyscy potrafimy jesli chodzi o glebokosc wosku w uszach, pozdrawiam

Gość sajshebha
podniecony ogier-jaki masz problem?

Gość sajsheba
te wrozby, to nie sa glupoty, jesli ktokolwiek podrozowal, to wie,ze na calym swiecie nikt sie tarotem nie obstawia

Gość dalja-kalja
Dzien dobry, 28.02.1980, mama,siostra,tata czyli dwie kobiety i jeden mezczyzna pytanie:jestem od 3 lat mezatka i mieszkam na kupie z moja rodzina,(mam teraz szczescie, bo maz jest w Irlandii)czy uda nam sie kupic swoje male mieszkanie?

Gość sajsheba
z daty urodzin wynika,ze w twoim zyciu nastapi brzebudzenie,czyli cos co pomoze ci zrealizowac marzenia,trudno jest mi powiedziec czy to bedzie to mieszkanie, sama wiesz jaka jest sytuacja w kraju czy na swiecie, po rozsypaniu patyczkow,wyszly dwa glowne ulozenia: wystepuje u ciebie silny konflikt z rodzina,mam na mysli siostre, a drugie ulozenie dotyczace pracy (rozumiem,ze pracujesz), mysle,ze dostaniesz mozliwosc wyjazdu (szkolenie) i moze to bedzie jakis awans w przyszlosci i cos wiecej

Gość ewunia25...
28091982 czy on cod do mnie czul/czuje? jest 4 lata mlodszy kiedy zamiana mieszkania i zmiana pracy?

Gość sajsheba
ewunia25- a ile kobiet i mezczyzn w najblizszej rodzinie?

Gość ewunia25...
1 kobieta, 2 mezczyzn ( bracia)

Gość wielkiwruzbita
Ja próbowałem na żonie - wykonałem 1276 prób rozrzutu patyczków i za każdym razem układ był inny. Czy to znaczy że przyszłość mojej małżonki jest niejasna?

Gość sajsheba
ewunia25- musisz sie liczyc z tym,ze facet o 4 lata mlodszy nie zawsze wysyla sygnaly, ktore dla ciebie sa czytelne, na pewno jest zainteresowany toba , rozumiem ze zmiana mieszkania idzie w parze ze zmiana pracy beda trudnosc, i mysle ze musisz poczekac na lepsze czasy nie rezygnuj pochopnie z niczego

Gość sajsheba
wielkiwruzbita-trzeba bylo rzucic jednym

Gość ewunia25...
wiesz sygnaly ale to bylo widac zreszta mowil czyli nie ma co liczyc na zamiane mieszkania?????

Gość menszczysna
Kobietki, czy wy naprawę wierzycie że jakieś patyczki czy fusy z kawy mają związek z wydarzeniami które dopiero będą miały miejsce? Przecież to szczyt debilizmu. A do kościoła pewnie co tydzień latacie - a xiąc mówi - to grzech!!!

Gość ewunia25...
zobacze go jeszce? bedziemy razem?

Gość koza niby głupia
08.11.1958 co wróżysz saj,,,,,,,,,w mojej bliskiej karierze zawodowej ?a panów jest 5 na r5

Gość sajsheba
ewunia25- odpisalam tobie,ze nie rezygnuj pochopnie,jesli sie to wiaze z pieniedzmi,to beda trudnosci, na pewno go zobaczysz i to nie dlugo,ale czy razem?? on ma chyba jakies sprawy

Gość sajsheba
koza niby glupia- idz do przodu,jestes w najsilniejszym momencie swojego zycia,kobieta otoczona taka iloscia mezczyzn ,jest kobieta silna

Gość 123aaa
3 styczen 1986 5 mezczyzn i 4 kobiety kiedy wyjde za maz???

Gość 123aaa
dlugo potrwa budowa mojego domu?

Gość ewunia25...
i sot pytanie kiedy wyjde za maz?kiedy dzieci?

Gość kozzzzzzza
saj wróżysz sukces czy średnie zadowoenie ? co mi po ilości?zawxsze stawiam na jakość

Gość natalkkaaaaaa
U mnie w rodzinie - mama,tata,siostra, ja... czyli 3kobiety jeden mezczyzna 29,11,1988 Moje pytanie brzmi czy bede ze swoim obecnym chlopakiem na zawszE? 20,06,1987

Gość sajsheba
123aa-ale mi nie wychodzi zaden partner, na dzien obecny nie masz partnera,a propo domu wszystko zalezy od pieniedzy

Gość sajsheba
ewunia25- ja nie podaje dat, mozna widziec,ze cos sie stanie lub nie,uloz sobie sprawy pracy, zamiany tego mieszkania,a wszystko nastepne czyli mezczyzna to tylko tego nastepstwo

Gość 123aaa
mam i mamy plan wziasc slub w grudniu ale ton jeszcze nie jest pewnne i dlatego pytam jak w najblizszym czasie z praca???

Gość natalkkaaaaaa
U mnie w rodzinie - mama,tata,siostra, ja... czyli 3kobiety jeden mezczyzna 29,11,1988 Moje pytanie brzmi czy bede ze swoim obecnym chlopakiem na zawszE? 20,06,1987

Gość sajshebha
Niestety nie. Zostawi cię dla twojej bliskiej koleżanki.

Gość oloa..*
25.02.1995r. Mama, siostra. tata. 2 kobiety , jeden mezczyzna- PytANIE: Czy chłopak który mi sie podoba moze cos do mnie czuc.. ? Bedzie wogóle coś z tego? Z kim sie zwiarze. ? Błagam napisz;.