Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agnes26

jakie to niesprawiedliwe,ze faceci sa wzrokowcami

Polecane posty

Chcąc nie chcąc wybiora laskę, ktora jest ładna, to ona ma największe sznase. Dziewczyna moze miec intelekt, niesamowitą gadkę, ale to nie ma tak duzego znaczenia jak uroda. Zaden facet nie zechce paszczura, choćby nie wiem jak byl zabawny, inteligentny i uroczy. A facet, nawet paskudny jak stado świń jeśli tylko bedzie miał gadane potrafi przesłonić sposobem bycia brak urody. Dlaczego tak jest? Czy to sie kiedys zmieni? Jakie to podłe ze strony biologii

a ja mysle ze nie masz do konca racji, ladna miska jesc nie daje, ladne dziewczyny, ktore nie maja nic wiecej do zaoferowania poza uroda szybko sie nudza facetom. dojrzaly, madry facet, ktory szuka dziewczyny nie tylko do seksu wybierze raczej piekny umysl niz zgrabne nogi:)

Gość studentka....
no trudno tak jest a więc nie zostaje nam nic innego jak dbać o siebie:) od razu zaznaczam nie jestem żadną pustą panienka spędzającą pół życia na solarium ale staram się o siebie dbać nie jestem jakoś super piękna, podobno jestem ładna ale też dbam o siebie farbuje włosy, bo mój własny kolor jest nijaki, a w ciemnych włosach podobno mi ładnie każda nawet najlepsza farba w jakims stopniu nizczy włosy a więc trzeba potem o nie dbać mam tendencję do tycia, a więc staram się jeśc racjonalnie i ćwiczyć regularnie przed wyjściem z domu makijkaż, do pracy i na uczelnie dyskterny do imprezkę mocniejszy odpowiednie ciuchy ( nie chodzi mi o to że latam w spódniczce mini i bluzce aż po pępek, ale takie w delikatny sposób podkreślające moja kobiecosć) uwierz mi z każdej laski da się coś zrobić a tych naprawde pięknych jest niewiele i nie wystarczy ich dla wszystkich facetów

wszyscy patrza na wyglad! a jezeli ktos powie ze wyglad nie ma dla niego najmniejszego znaczenia to moge mu sie zasmiac prosto w twarz bo to jest bzdura totalna!:D trzeba tylko pamietac ze nie ma jednego kanonu pieknosci, kazdemy podoba sie co innego:)

Gość dobrze już wypity
laski patrzą na wygląd, owszem, ale wystarczy czarujacy i inetresujący brzydki facet i po herbacie. A brzydka laska co zrobi? Bedzie opowiadała dowcipy? Komplementowała faceta? Czarowala? Ona jest juz skazana, zanim odbędzie sie rozprawa. Musze przyznac, ze to okrutne, ale tak jest. Rzeczywiscie pozostaje dbanie o siebie. Na szczescie wiele kobiet potrafi tez sprawić wrażenie ładnych i wykorzystać to.

Gość fdfdffdf
no sorry, ale ja nie moglabym być z zabawnym i fajnym facetem, który jest brzydki. Taki moze byc tylko przyjacielem.

Gość niebieskooka 24
widocznie cie żadne nie zauroczył. Ja tez tak kiedys mówiłam.

Gość fdfdffdf
Musi być pożądanie, no ja nie mogłabym pójść do łózka z kimś kto mnie fiozycznie odpycha. Pół roku spotykalam się z dobrym i fajnym facetem, który był masakrycznie brzydki. Wciąż myslalam że się przełamię i nie przełamalam. Zostawiłam go. Mój obecny facet jest zabawny, inteligentny i do tego przystojny. Nie tylko lubię z nim rozmawiac, ale uwielbiam się z nim kochać.

Gość dzej zi
Niestety, ale autorka ma racje, nie ma co sie oszukiwac. Piekna kobieta moze byc zadufana w sobie egoistka, ktorej jedynym hobby jest "shopping", a i tak bedzie miala stado wielbicieli.

Gość viamea
Haha, śmieszne wpisy. Moi poprzedni faceci byli dość przystojni, ja zręszta jestem dosć ładna. Ale w tamtym roku poznałam na sylwestra faceta, nie jest okropnie jakiś brzydki, ale tez zbyt urodziwy też nie jest. Ale to jaki jest dla mnie to po prostu szok!. To najbardziej czarujacy facet jakiego spotkałam, na sam dźwięk jego głosu kolana mi miękną, dosłownie. Jestem z nim do dzisiaj i mam nadzieje, ze do konca zycia.

Gość facet musi mieć to coś
ale to prawda ,że szanse większe maja ci ładniejsi niestety,co do panów tez najpierw patrzymy na wygląd,ale w pozniejszym czasie liczą się bardziej inne rzeczy niż ta uroda,co z tego że chłop będzie piękny a nic wiecej,musi byc odpowiedzialny to chyba najważniejsze,facet powinien być głową rodziny,oczywiście nie mowie że kobieta to ala i nic z siebie tylko od chłopaka absolutnie,kobieta również,ale w związku osobą dominujaca powninien byc pan:)

Pewnie, że wszyscy patrzą na wygląd.. Kobiety też lustrują gościa zanim zaczną z nim rozmawiać. Wygląd jest ważny, ale nie najważniejszy. Faceci z natury są wzrokowcami więc siłą rzeczy podejdą do laski, która im się spodoba - to się raczej nigdy nie zmieni :P , ale jeśli nie szukają przygody na jeden wieczór, to będzie im zależało żeby było o czym z taką dziewczyną pogadać...więc jeśli dziewczyna nie będzie miała nic do powiedzenia szybko zacznie rozglądać się za inną :P

Gość dori poznan
mam za sobą rożne doswiadczenia, ale powiem jedno: facet może być niezbyt urodziwy, ale jesli ma gadane, jest dowcipny, zabawny, interesujacy i troszkę bezczelny - zdobędzie KAŻDĄ kobietę. Pisze to dosłownie: każdą. kobieta z takimi przymiotami, ale jednoczesnie z nieciekawa urodą nie ma szans. Wiem, co mówię, bo mam trochę lat i widziałam to i owo.

Gość facet musi mieć to coś
dokładnie tak ,i jeszcze jedna sprawa myśle,ze facet który jest bardzo wykształcony ma wysoka pozycje nie wezmie sobie osoby bez wykształcenia bo nie mieliby o czym rozmawiać,ale to jest oczywiste mimo tego że byłaby super piekna,taki pan wybierze brzydszą ale ze swojego stada czyli na równi w pozycji

Gość mumumama
"facet może być niezbyt urodziwy, ale jesli ma gadane, jest dowcipny, zabawny, interesujacy i troszkę bezczelny - zdobędzie KAŻDĄ kobietę. Pisze to dosłownie: każdą." Może i tak, ale znowu moje doświadczenie pokazuje mi, że jak facet jest brzydalem, jest nieciekawy (nie tylko twarz, ale i ciało) - to prawie nigdy nie jest pewny siebie, bezczelny i przebojowy. Wszyscy brzydale jakich znałam to były takie ofiary losu - nieśmiali, niepewni siebie, byli cicho w towarzystwie.

Gość facet ma byc facetem
a tu na kafe to takie cipki męskie przesiaduja i nic innego w życiu nie robią tylko szukaja wrazen

Zgadzam sie z mumumama ... też znam takich "brzydali", którzy tylko się przemykają i w życiu się pierwsi nie odezwali w towarzystwie.. Mają małe poczucie wartości i zawsze są nieśmiali. Mój facet pasuje jeśli chodzi o to, że nie jest modelem i w pierwszej chwili nie przyciąga uwagi w ogóle. Mojej tez nie przykuł, ale jak już zaczęliśmy rozmawiać to się okazało, że ma w sobie to COŚ :D chciałam z nim spedzać coraz więcej czasu. Fajnie mi się z nim rozmawiało i potem okazało się że z niego to niezły "łobuz" hehe i całkiem szalone pomysły zaczęliśmy razem uskuteczniać. I tak jak pisze dori jest trochę bezczelny, ale to właśnie mnie kręci, że nie daje sobie w kasze dmuchać i jak trzeba to i przywalić umie.. ;)

Gość długonoga krejzi
No właśnie, bezczelnosc to cecha, wobec której nie potrafie zapanować. Na poczatku nie zdawałam soebie sprawy,ze to wlasnie mnie jara. Zauwazyłam, ze mam słabość do bezczeli. Nawet jak są niezbyt urodziwi,ale jacyś tacy nie wiem nawet jak to nazwać, wyjatkowi, pewni siebie, i własnie bezczelni - to sama do nich lgnę. To absurdalne. Swoja drogą gdyby każdy brzydal zdawał sobie z tego sprawę, miałby każdą. Tutaj nie ma watpliwosci. Zdarza sie jednak najczęsciej, ze sa nieśmiali, a kobiety rzadko to lubią.

Gość k jak konserwa
ja mam tak samo. Już drugi koleś z rzędu który mnie zaczął maksymalnie kręcić jest malo urodziwy, ale bezczelny, cwaniakowaty i na swój sposób zjebany. Strasznie mnie do niego ciągnie i zastanawiam się co w nim widzę, na pewno nie wygląd...

Zauwazyłam, ze mam słabość do bezczeli. Nawet jak są niezbyt urodziwi,ale jacyś tacy nie wiem nawet jak to nazwać, wyjatkowi, pewni siebie, i własnie bezczelni - to sama do nich lgnę. To absurdalne. to nie jest absurdalne....to czysta chec posiadania faceta nienudnego nie fajtłape tylko zdecydowanie meskiego:D

Gość homo sovieticus
Takie są prawa natury,ale kobiety nie są bez szans. wystarczy, że sie dobrzej odpicują, jest teraz mnóstwo róznych kosmetyków i innych pierdół. Choć to rzeczywiscie niesprawiedliwe. Ale ja osobiscie uwazam, ze jeszcze gorsze ode jest to, ze generalnie kobietom nie wypada pierwszym podrywac. Bo to facet nie bedzie mial do nich szacunku. I są zdane na swoj urok, czytaj urodę.

Ja zainteresuje sie facetem wysokim i dobrze zbudowanym. Bylam kiedys z chlopakiem mojego wzrostu,to bez przerwy sie nad soba uzalal i mial z powodu swojego wzrostu kompleksy. Nie mam zamiaru wiecej tego znosic. Twarz przecietna. Nie musi byc jakis super piekny. Bardzo liczy sie dobre wychowanie:) Nie bede sie przeciez spotykac z jakims irytujacym burakiem!:)

dlaczego od razu niesprawideliwie? jak ma do wyboru mądrą i z super charakterem, która jednoczeęśie jest ładna, albo z takimi samymi zaletami, ale brzydką to dlaeczgo ma nie wybrać ładniejszej? walor estetyczny i pociąg fizyczny jest ważny. kobiety też sa wzrokowcami. nie widze tym nic złego.

Gość grg
wgląd jest bardzo ważny oczywiście nie najważniejszy ale ważny. Aby ktoś zwrócił naszą uwagę musi nas czymś przyciągnąć a na pierwszy rzut oka to jest wygląd. Zwracam też uwagę na ubiór nie mam tu na myśli firmowych ciuchów i złotych zegarków ale styl inny niż sprane dżinsy bluza z kapturem i adidasy będzie fajny. Facet wysoki i zadbany. Poza tymi elementami istotny jest głos i spojrzenie no i szczery uśmiech.

Gość ładnaaaaaaaaaaaaaa
Największe szanse ma laska średnia. Laska naprawdę bardzo ładna jest prawie zawsze pewna siebie (ciągłe zaloty ze wszystkich stron podnoszą ego) i taką się postrzega jako zapatrzoną w siebie "księżniczkę". A jeśli do tego jest inteligentna i ambitna, to facet nie może przeżyć jej samowystarczalności.

Gość gość
A facet, nawet paskudny jak stado świń jeśli tylko bedzie miał gadane potrafi przesłonić sposobem bycia brak urody. Przesadziłas