Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

only pain

EZOTERYCZNA masz dzis sile zeby ????????????????????????

Polecane posty

Zrobiłam jeden rozkład... Wyszło, że on teraz skrywa wszystko w sobie i myśli o kasie.. Żyje w kłamstwie... Ty czujesz się jakby ktoś Ci umarł i zazdrość o to co może się dziać w jego życiu... Ale wyszło, że połączy Was coś ... Niespodzianka... Zapewne wiesz kto :)

To juz niedlugo ...ta Niespodzianka ;) Ezo a Jego uczucia dalej te same do mnie i mysli o powrocie ? I czy jakies babsko sie tam nie wcina . Lokknij jeszcze jak mozesz

Gość kokosowkaaaaaaaaa
ezoteryczna znajdziesz czas i dla mnie.. ? :)

oki Ezo ...jutro Ci maila napisze co u mnie . znow taka mala spowiedz i pewnie jakies pytanie zadam :) Dzieki Kochana 🌻 moge isc do wyrka troszke uspokojona...bo nosilo mnie dzis starsznie i jakies zle przeczucia mialam. Martiwe sie o Mala, o Niego tez ...ehhh brak slow po prostu DObranoc 😘 Topik usunac ?

Gość kokosowkaaaaaaaaa
kasia 04.04.1985 on karol 31.08.1979 jak widzisz nasza przyszlosc? z gory dziekuje :)

aaaaa mialam sie pochwalic ;) zamowilam kule :) hiromancja zaczyna mnie interesowac...jakis zlot czarownic w koncu zrobimy ;P

kokosowkaaaaaaaaa-> Hmmm widze, że on chce z Tobą być, ale jakby oczekiwał aż mu się poprawi sytuacja w innych sferach życia niż uczucia by wpełni było u Was Ok... On czuje się troche przytłoczony niektórymi sprawami. Z kimś się chyba kłóci... Ty sprzyjasz tej relacji, bo jesteś mądrą dziewczyną. Troche kłótni przed wami, może kłamstw i gierek, ale finał pozytywny. onlu->To potem mnie pouczysz o tym :D

prywatny?a to nie wiedzialam bylo dopisac ze to prywatna kwatera :P badz co badz w tym kraju nie ma mowy o prywatnosci wiec musisz sie przyzwyczaic ze ktos sie wpartala Ci nawet na topik :P Z tym postawieniem kart zarcik zarcik byl czy serio serio?

Gość kokosowkaaaaaaaaa
dziekuje ci bardzo :) :) :) masz racje ... mam nadzieje ze wszystko ulozy sie dobrze :)

Ezo sspox ...narazie zaznajamiam sie z fachowa lektura ... :) ale nie ma nic za darmo Ty mi swoja wiedze przekazaesz ;)

jesli serio to... napisalam eska do kogos na kim mi zalezy ,jest zza granica ja niedawno wrocilam i beczec mi sie chce bo bardzo go kocham a przynajmniej tak mi sie wydaje .Nieodzywal sie mimo iz przed wyjazdem poprostil mnie abym zostala wiec dzis sie pierwsza odezwalam napisalem ze bardzo mi zalezy ze jest mi zle bo jego przy mnie nie ma i takie tam pierdoly ale czekam na odp i nic :( czy on sie odezwie do jasnej cholery wkoncu czy nie?no i czy cos do mnie czuje?

ItsOnlyMexx_20 W Mexxie i innych sklepach sa jakies ciekawe przeceny teraz ? Bo Ty chyba jestes na Wyspach?

only pain ,nie juz nie jestem kilka dni temu wrocilam i zaluje tego ,stracilam jego ... :( ale byly przeceny byly i nadal pewnie sa jakby nie bylo :)

Lubie tam zakupy robic. U nich sa konkretne przeceny, nie to co u nas . To czemu wrocilas jaki Ci tu zle bez Niego?

Tutaj mam studia a i On jakis taki niezdecydowany byl ,nie rozumialam jego ani nigdy nie zrozumiem jego...a tak mi na Nim zalezy ale jesli sie nie odzywa to czyli nie jestem dla niego az tak wazna w innym wypadku odezwalby sie ,prawda?

wiesz...za facetami trudno trafic...czesto czuja i mysla co innego a zachowuja sie odwrotnie do swoich uczuc...kobiety sa bardziej otwarte na okazywanie ucuc...oni nie...no moze zdarzaja sie wyjatki Nie wiem jakie byly relacje miedzy Wami wiec trudno mi oceniac> Nie znam Jego ani Ciebie. Wrzuc Wasze daty urodzenia i imiona , bo one sa potrzebne do wrozby. Bez tego Ezo Ci nie ma jak powrozyc

ItsOnlyMexx_20 Wyszło w kartach, że jest Tobą zainteresowany, ale doszedł do wniosku, że jeśli się odetnie zrobi najlepiej, bo widocznie takie jest przeznaczenie skoro tak losy się potoczyły... Widze niestety marne szanse aby na razie mogło coś z tego być.

ewelina 25.11.1987 On lukasz ale daty urodzenia nie znam ,znamy sie ok 3 miesiecy :) kobieto jakbys i znala jego to bys nie zrozumiala o co chodzi ,trudny jest . Wiem ze faceci sa skomplikowani ale bez przesady chyba tylko masochista albo wariat by nic nie robil jakby dzieczyna jemu sie podobala.Tak jak pisalam jakby mu naprawde zalezalo na mnie to by sie odezal a ten nic :O

oj pozyjesz troche i poznasz wiecej tych gagatkow to zmienisz zdanie :P Naprawde sa specyficzne przypadki wsrod nich