Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokolla

wstyd mi, że to piszę, ale już nie wiem jak mam się zachowywać

Polecane posty

Gość kokolla

to głupie, że piszę źle o własnej mamie, ale już nie potrafię.. :( Moja mama nie dba o higienę- tzn nie chodzi brudna, nie śmierdzi itp ale np nie kąpie się codziennie nie myje rąk po wizycie w WC!!!! nie myje rąk przed gotowaniem dłubie w nosie mam tego dosc ja taka nie jestem, dbam o higiene bardzo a pozniej dziwi sie, że od kiedy sie wyprowadzilam bywam tu tylko na kilka dni to nie lubie jesc jej potraw itp poza tym przyjezdzam na tydzien a w domu SYF nie sprzata-nie odkurza, nie myje naczyn ja tyram po sklepach ja sprzatam, myje naczynia do tego traktuje mnie jak sluzaca-przychodzi z pracy i mowi- idz mi po papierosy- dlaczego nie kupila ich po drodze?? ona mi nie biega do sklepu po uzywki wiem,ze moja mama mnie bardzo kocha ale jest jaka jest trudno mi tu z nią wytrzymac, musze tu byc 3 miesiace-zanim skoncze studia strasznie mnie irytuje i martwi jej brak dbałosci o higienę i to jak mnie traktuje wiem, mozecie pisac,ze jestem niewdzieczna itp ale ja mam dosc tego,ze np moja mama siedzi przed tv i dłubie w nosie kurrr no naprawde mam dosc a jak jej cos kiedys powiedzialam-subtelnie, delikatnie to sie obraza eh mam dosc :(

Gość kokolla
ale co ja mam zrobic????

szczerze, jak mi cos kieys nie pasowało, co robila mama (niekoniecznie chodzi o Twoj temat) wydzieralam sie i robilam awanturę :) pewnie powiesz, zetak nie potrafisz, ale ja z natury jestem choleryczka i wszystko co mowie, mowie z ogniem :) Jak nie da sie slowami czasami trzeba nakrzyczec. Tylko uwazaj co mowisz, ja czasami lubialam przeholowac

Gość powiedz jej o tym

Gość Świetnie
ale ty się tylko użalasz nad sobą, wcale nie zchcesz jej pomóc zdziwiona lalka? dlaczego taka jest czy kiedyś była inna gdzie w tym wszystkim Twój ojciec a może brak ojca leczyła się na depresję możesz mówić sobie kurwa... ja powiem, że Ty gówno wiesz o swojej własnej matce... miłego dnia !

Gość kokolla
moja mama była taka zawsze rozumiesz? jest flejtuchem od zawsze i co ja mam z tym zrobic? myslisz,ze fajnie jest siedziec z mama i gadac jak ona dlubie w nosie w tym czasie? nie, nie ma depresji, po prostu nie dba o higiene i jeszcze ja jestem winna tak?Bozeee bezsensu

Gość smarkateria
A czy ty nigdy nie dłubiesz w nosie ? Co do nie mycia rąk po wyjściu z toalety to się z tobą zgadzam , wystarczy,że jej powiesz \" mamusiu nie umyłaś rączek \" i tak za każdym razem , nauczy się . Jak będzie się zabierała za przygotowywanie posiłku , powiedz wprost \" mamo umyj ręce i popatrz ile brudu ci zejdzie z rąk \" A to ,że wysyła Ciebie po papierosy ? hm.. może zapomniała kupic. Trochę więcej szacunku dla matki .