Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chcę odstawiać tabsów

Taki okres i takie samopoczucie w trakcie przerwy jest normalne?

Polecane posty

Nigdy nie miałam PMS, a to co dzieje się ze mną teraz to jakiś koszmar. Przez 21 dni brałam tabletki anty. Odstawiłam je na 7 dni i zaczęły się wszystkie objawy: * rozdrażnienie * huśtawka nastrojów * agresja * depresja * płaczliwość * problemy z koncentracją i zapamiętywaniem * zmniejszona aktywność życiowa * uczucie zmęczenia * zmiana apetytu * bóle głowy * bóle pleców * bolesność piersi * zaparcia i wzdęcia * uczucie ciężkości, puchnięcia (głównie nóg i twarzy) * wzrost wagi od 2 do 4 kg. * zaostrzenie alergii * wzmożone pocenie, uczucie gorąca * pogorszenie koordynacji ruchów Okres dostałam 4 dnia przerwy. 1 i 2 dnia okresu miałam silne bóle brzucha (kiedy nie brałam tabsów brzuch prawie w ogóle mnie nie bolał). Dzisiaj mam 3 dzień okresu lecą ze mnie skrzepy krwi i cała ta miesiączka jest wyjątkowo obfita. Wczoraj miałam taki nastrój, że warczałam na każdego, kto się do mnie zbliżył. To normalne, że wcześniej nie wiedziałam co to znaczą trudne dni, a teraz będzie już tak zawsze?

Gość malvi
biore yasminelle i mam tak samo...ale da sie przezyc. mimo wszystko pogadaj z lekarzem o zmianie tabsow. a jezeli to twoje pierwsze opakowanie, to moze na nastepnym juz bedzie cacy:)

Gość ciocia samo zło
klasyczne objawy zle dobranych tabletek...

ciocia samo zło-----> Miałam robione badania, USG dopochwowe, badania krwi i jeden z najlepszych ginekologów. Tabletki raczej zostały dobrane prawidłowo. Poza tym przez cały miesiąc czułam się dobrze i co mnie zaskoczyło- nie miałam plamień.