Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak sobie czytam różne fora

Dlaczego stare kobiety są takie podłe ????

Polecane posty

Szukałam forum dla swojej mamy,która przeszła na emeryturę.Te kafeteryjne odpadają,bo w kawkowej i pogaduszkowej atmosferze mama by się nie odnalazła.I znalazłam przypadkiem to: http://forum.o2.pl/forum.php?id_f=51 COŚ STRASZNEGO !!!! Stare jędze wzięły na kieł jedną,pewnie w jakiś sposób lepszą od nich.Obrzydliwe plucie śmierdzącą śliną ,to wszystko w atmosferze radosnej zabawy.Wyobraziłam sobie swoją mamę wystawioną na żer harpii.One żądają szacunku?Tak się zestarzeć,to lepiej umrzeć.Żal mi tej nieznanej ,może dała się zaszczuć potworom? Czy wszystkie stare baby są tak koszmarne?

Gość jest dokladnie tyle samo
starych jedz, co mlodych, bo stare jedze z młodych jędz wyrastają.

Chorzowska [zgłoś do usunięcia] haha, jak można wierzyc że to seniorzy To deniorzy :D Oni dopiero na forum pokazują prawdziwa twarz :D :D :D W latach 40' byli stulejarzami i pisali głupie teksty na enigmie :D

Gość gter
Nie wiem który to temat i nie obchodzi mnie. Zauważyłam natomiast że... stado znajduje sobie ofiarę wcale nie losowo, ale na podstawie pewnych cech tej osoby a jeśli ofiara nie potrafi sobie poradzić, to jej problem. Jak ktoś napisał, życie do dżungla. I nie litujmy się że ktoś dostał zjebkę na forum. Jeśli to człowiek normalny, który mierzy się na co dzień choćby z rachunkami czy służbą zdrowia, tudzież panią na poczcie, to sobie poradzi. A jeśli jest nienormalny, to niech się leczy a nie naraża na scysje.

Z tego co się domyślam,ona się nie dała.:DChyba zacznę jej kibicować.