Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość salamandrrra

Depresja - forma ucieczki przed niechcianym

Polecane posty

Gość salamandrrra

seksem Takie zdanie wyczytałam w pewnym poradniku... Tyle tu osób walczących z depresją. Kto się z tym zgadza?

Gość magnolia bladoróżowa
:D ja się nie zgadzam :classic_cool:

Gość mam depresje ale seks lubie

Gość szokujace jest to ze...
mam depresje, ale seks lubie- takiej depresji to tylko pozazdroscic.

Gość salamandrrra
Poradnik sugerował, że depresja jest wtórna w stosunku do kogoś w naszym bliskim otoczeniu, z kim nie chcemy uprawiać seksu. Zdziwiła mnie ta definicja

Gość do szokujące
Tak mam depresje, byłam na lekach i teraz tez jestem. Ale akurat kontakty tego typu lubie, nie zawsze mam ochote i silę, ale nie wynika to z faktu że tego nie lubie

Gość 24hours
Depresja to ucieczka przed problemami i koniecznoscia konfrontacji z nimi(nie tylko przed seksem). Latwiej wpasc w apatie i uzalac sie nad soba niz zmierzyc sie ze swoimi slabosciami/problemami. Nie pisze tego zlosliwie, bo sama mam problemy, ale taka jest prawda.

Gość mam depresje bo
lubie seks a go nie mam :(

Gość salamandrrra
24hours - no, to chyba nie do końca zalezy od wyboru osoby chorej. Ja nie mówię o jakiś tam chandrach jesiennych, ale o depresji wymagajacej leczenia farmakologicznego czy psychoterapii

Gość Krysia91
CCHACHA O KURWA co za debilne zdanie Depresja forma ucieczki przed niechcianym seksem. z tego by wynikalo ze zycie to tylko seks. glupota nie ma granic

Gość salamandrrra
krysieńko, wyciąganie wniosków nie jest twoją mocną stroną :P No, ale ze względu na pointę twojej wypowiedzi nie ma co się dziwić

Gość Krysia91
salamandra wiesz co czytaj dalej te swoje poradniki przynajmniej bedziesz myslała ze cos tam wiesz chacha niechęć do seksu jest jednym z wielu objawow depresji a nie jest jej przyczyną. przyczyny depresji sa zlozone min tutaj chodzi o warunki zyciowe czlowieka i jego stosunek do tego.

Gość salamandrrra
czy ktoś ci już laska mówił, że jesteś wkurwiająca? Mało, że nie rozumiesz co czytasz i postawionej w rozmowie tezy!!! to jeszcze wymadrzasz się jakbyś co najmniej habilitację na temat pisała...

Gość Krysia91
spoko .. "tyle tu osob walczacych z depresja." ludzie skoro depresja to ucieczka przed niechcianym seksem to nie uciekajcie przed niechcianym seksem. to moze nie bedziecie mieli wtedy depresji. chacha ja pierdole ale bzdura :D nie, nie zgadzam sie z ta teza. chacha