Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dwudziestoparolatka

20stoparolatki

Polecane posty

Rzepq wiesz ja mam proste blond, dosyć grube i cięzkie także chyba do tej fryzurki spoko, bo ona to chyba tylko wymaga suszenia i tyle, a do do tego cięcia z tyłu jak dla mnie za mocno wycieniowane ma z tyłu ta kazadi ja bym wolała troszkę dłuższe i mnie wycieniowane. Ja kupe lat chodziłam w długich po ślubie ściełam na krótko tzn z przodu dłużej z tyłu krócej ale bez takiego jakiegoś cieniowania, tylko na prosto, i tak średnio mi się układały, ciągle mi się wywijały i już sama nie wiem czy zapuszczać czy ryzykować z tą krótką fryzurką. Sonia czekam na Twoje fotki, a najlepiej się wgrasz jak będziesz do każdej z osobna cos pisała albo pytała się to na pewno odp ci będziemy. Coś o mnie pokrótce to tak: mam 25 lat rocznikowo, półtora roku po ślubie prawie jestem, przezd ślubem 7 lat z Moim facetem byłam, od ponad 2 tyg mam psa szczeniaka szaleńca, myślę powoli o dzidzi, ale chyba jeszcze nie mój czas na macierzyństwo no i ogólnie nerwus ze mnie i w gorącej wodzie kąpana jestem. A i w grudniu zostałam mgr jak coś to pytaj więcej

Czarna🌼👄👄 :P :D :) Emilka🌼to się jeszcze dokładnie zgadamy, co? Bo ja do 18 w robocie tkwię:) A z Arkadii potrzebuję: żarówkę, listwę przepięciową, pen drive i kurna coś jeszcze i zapomnialam co do jasnej cholery:O A wiem, ze ta ostatnia rzecz też istotna była. Oczywiście po wszystkim mi się przypomni co to miało być:O

ita3---> pogratulowac:) wszystkiego od magistra zaczynajac na mezu konczac :D milo mi poznac ja w sumie juz pisalam o osbie ale moze jescze raz: 21 lat rocznikowo facet od roku (w planach zareczyny gdzies za rok :D ) w tym roku pisze prace licencjacka studiuje dziennikarstwo mam suczke polroczna ratlerke ktora kocham :D no :D i jestem szalona, czasami w goracej wodzie kapana, uparta i niecierpliwa, leniwa i spioch :D

Rewelka na zakupy to tylko z listą hahaha Sonia to czekam na fotki Czarna no to już przyłącz się do nas, zapraszam na kawusię. Elfiku a Ty gdzie????? Naemka a ja juz się tak stęskniłam za Tobą, gdzie ty????? Jadzia a Ty ?????

Ita🌼dlatego podaję Emilce co mam kupić, żeby ona miała w głowie moją listę zakupów:P Emilka🌼jeszcze do Intersportu chcę po czapkę, bo uszy mi odmarzają:P A no i z takich nowości poza atakiem suczy to P. nie wyjechał do Wrocka jednak:)

reewelka 🌻 no spoko, czyli jakieś Leroi albo RTV odwiedzimy? Czy Kerfur? :P Spoko, to w takim razie będę czekać na info na tel. sonia 🌻 a więc o mnie: lat 23 (ło matko, a już chciałam 22 napisać 22 :o ). Z moim Osobistym 2 lata, planów na dalsze życie prawie nie ma :) studiuję fil. angielska, w tym roku bronie mgr, o ile go napiszę. W lipcu mój Osobisty się do mnie wprowadza. Żyję se w Warszawie, znam się już osobiście z Reewelką i Strzygą, bo one Warszawianki :) I tyle :D No i jestem naczelnym chamem i czepiaczem Kafeterii :)

ooo fajnie reewelka 🌻 to jak będziemy w Intersporcie to ja poszukam dla mojego takich rękawic bez palców na siłownię :) Spoko, pamiętam, czapka, żarówka, listwa, pendrive :) I kawa piernikowa :D

Soniu 🌻 kolejna bratnia dusza, to co napisalaś mogłabym skopiowac do siebie wiesz? Chyba wszystko :) A i mi tez wyślij zdjęcie olenka9988@op.pl Ita 🌻 typowa kobieta zapuszcza i po ślubie ciach . Chyba większość tak robi, a ja dla buntu pójdę do ołtarza w krótkich albo łysa hehehe Fajnie ,że masz już męza i planujesz bobaska. jesteś z Wawy? Jak tak to Ci będę mogła z nim siedzieć , mam doświadczenie , bo właśnie chrześnice chowam jużma 9 miesięcy :). Siostry bobas. Co do włosów ja sądze , ze jak masz proste to dawaj , przecież odrosną więc po co się zastanawiać, najwyżej się przemęczysz torchę tak jak ja teraz z tymi kręconymi. No tylko zrób tak mniej wycieniowane , ja też wole tak na prosto. A i trochę źle zrobiłaś z tym , że masz psa anie bobaska, bo potem pies jest zazdrosny, a jak masz małe dziecko tak z roczek i kupisz psa to się bardziej zżywają ze sobą i pies się troszy o dziecko a tak będziesz musiała uważać.

emi🌻 nie wiem taka informacja do mnie doszła u mnie -14 ita🌻 widzę że obie jesteśmy na tym samym etapie też knuje co z włosami myślę sobie a może tak w ogóle w inną stronę i może trwałą :> fajna fryzurka reewelka🌻 jak śmielibyśmy nie tęsknić :D sonia🌻 coś o sobie hmmm 26 będę mieć za kilkanaście dni, jestem z Krakowa mężatka dwójka dzieci nie studiuję \"pracuję\" na swój śmieszny sposób i w ogóle tutaj jestem osobą która ma zawsze odmienne zdanie od innych :]

Rzepq tu dziewczyny uważają, że ja do roli matki się nie nadaję hahahaha wiesz najpierw pies muszę potrenować na nim hahaha. No ale masz z tym rację , że pies może być zazdrosny skoro był pierwszy no ale pożyjemy zobaczymy. A co do fryzuru to chyba się skuszę a co tam raz się zyje, nawet wydrukowałam sobie ten fryz żeby fryzjerowi pokazać. Emi ja nie piłam jeszcze kawy piernikowej, ale bym z chęcią się napiła mniam mniam, zaraz sobie zrobię zwykłą.

ita 🌻 no właśnie o tym mówiłam Rzepq :P A co kawy, piernikową dają w Coffee Heaven :D I możesz sobie do niej wsypać czekoladę albo masę cynamonu :D:D:D

No z jednej strony to dla dziecka nie dobrze jak się ma psa, ale nie żadna tam katastofa, przecież nie zje tego dzieciaczka, po za tym nie wiadomo jeszcze kiedy bedzie je mieć. Z 2 strony właśnie tak jak mówisz, dobrze na początku sprawdzić czy jest się w stanie zaopiekować psem , bo dziecko to o wiele większe wyzwanie. Ja tam nie dałabym rady nawet z psem.

madziczek 🌻 no właśnie próbuje z jednej pracy zrezygnowac, żeby znaleźc inną. Tylko go tu cały czas blokują. Właśnie zresztą go wydzwonili i poszedł. Ja też lecę. Na zajęcia.

Emilka🌼kawa musi być:P A jak:P No i ja też rękawiczki chcę ciplutkie:) Ita🌼mi się link to fryzurki nie otwiera. Rzepq🌼a z jakiej dzielnicy jesteś? A co o mnie? Mam 23 lata, w tym roku będę bronić licencjata jak napiszę, pracuję w 2 miejscach, od jakiegoś czasu mam swojego Zwłoka, studiuję resocjalizację, mieszkam sama, jestem naczelnym chamem tutaj, uwielbiam się kłócić i podobno zła kobieta ze mnię:P

Ok dzięki Soniu coś leci , ale dziś mi tak słabo chodzi internet Przyszło mi zdjęcie od Madziczka , ładna kobitka z Ciebie i jakie masz dłuuuuugie włosy ,ja bym musiała chyba całe życie nie ścinać , żeby takie mieć. Chociaż znalazłam jakiś czas temu lepsze rozwiązaznie doczepiłam sobie hehehe

Sonia 🌻 ślicznie dziękuję za fotki. trochę mi przypominasz skrzyżowanie... naszej Bajbajki i Jadzi :) Loki to naturalne?

emi🌻 to to pewnie jest rzepq🌻 co do psów to nie jest zasada ale fakt że czasami tak bywa że pies czuje się zagrożony dobrze że mówisz że nie możesz się zaopiekować nawet psem zwłaszcza że już oferujesz się z opieką nad czyimś dzieckiem :P ita🌻 kawka kawka mniam mniam też sobie muszę zrobić sonia🌻 jak dojdzie odeślę swoje