Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam taki dylemat

Nie wiem jak sie uczesać na Wszystkich swiętych

Polecane posty

Gość mam taki dylemat

W mojej rodzinie jest mnóstwo sztywniaków,którzy pewnie wystroja sie na maksa elegancko.Ja też tak planuję,ale nie wiem jaka fryzurę do tego dobrać.Mam cienkie włosy,trochę za ramiona,więc jak je rozpuszcze to będą mi fruwać na wszystkie strony,oklapną albo będa mi włazić za kołnierz.W związanych wyglądam jakbym szła na dyskotekę,a w spiętych będę mieć malutką głowę nieproporcjonalną do reszty w płaszczu :O Doradźcie coś

Gość . .121212
uczesz się na upadłego anioła

i własnie taki cmentarny pokaz mody mnie rozpierdala na maksa :D wychodzą paniusie w nowych futrach wyfryzowane jakby zapomniały o co w tym dniu chodzi

Gość kupicha
o, dobry temat. A co z makijażem? bo mam dylemat, czy smoked eyes będzie pasować (a propos dymu ze zniczy) czy raczej jakieś kolory chryzantem, żeby się ładnie komponwać? Jak myslicie? :D

Gość w głowie sie nie miesci
co ludziom w głowie w takim dniu!

Gość a w co się ubrać
spódnica czy spodnie? co lepiej do szpilek? :-P

Gość kupicha
do szpilek to kabaretki, mini i krótkie futerko

Gość kupicha
;) dzięki, świetny pomysł z tymi poprawkami makijażu na miejscu

Gość kupicha
mam jeszcze pyt w sprawie perfum czy CK Eternity (Wieczność) będą pasowac? Czy %th Avenue (piąta aleja - tam dużo grobów) czy jakieś inne byście polecały

Gość mam taki dylemat
Boże,ale z was czubki :O To chyba normalne że jak kazdy wygląda elegancko to ja nie chcę jak jakiś łachmyta,nie? :O Ciekawe jak wy sie ubieracie,pewnie tak jak na co dzień,nie? :O

Gość kupicha
ok - poradzę serio - załóż czapkę Na cmentarzu najczęściej wieje, a to w końcu już jesień

Gość też nie cierpię tej rewii mody
rodzinka zbiera sie nad grobem nie po to by się pomodić ale by pokazać nową torebkę, nowy płaszczyk, nowe buty w końcu już miesiac wcześniej buszowali po Solarach i innych takich..... rzygać mi się chce jak widzę jak się popisują

Gość ważniakowa
to jest pewnie prowokacja, ale tak czy siak jak widze tych ludzi na cmentarzu, to nie moge sie oprzec wrazeniu, ze oni naprawde maja takie dylematy Powiedziałabym nawet, ze 1 listopada to inauguracja mody zimowej

Gość zorrak
Ja tez nie moge na to patrzec.Kolejki u fryzjerow, bo kobiety robia pasemka na "wszystkich swietych" :) No i oczywiscie buty, plaszczyki, kapelusze - wszystko musi byl ladne, a to przeciez swieto zmarlych - nie nasze.

Gość KKJHHHHHHH888
STRASZNE....LUDZIE BLISCY ODESZLI A TU COS TAKIEGO....

Gość valerie hobhouse
Strojenie się na Wszystkich Świętych to oczywiście próżność i płytkość ludzi. Ale z drugiej strony znaczna liczba osób ma groby bliskich daleko od miejsca zamieszkania, co wiąże się z odwiedzinami i wizytami u rodziny, biesiadowaniem itp. Dlatego też ubieramy się wtedy ładniej i bardziej elegancko. Poza tym jest to Święto, więc zwykle wtedy ubieramy się bardziej odświętnie. A początek sezonu zimowego?- chodzenie po cmentarzach i stanie tyle czasu nad grobem to cholerny ziąb, więc nie dziwią mnie wtedy ciepłe płaszcze czy kozaki.