Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eetttttt

jaki piesek do mieszkania w bloku ?

Polecane posty

Gość eetttttt

moje dzieci już od dłuższego czasu nalegają na psa postawiłam na małego i nie wymagającego dużo opieki a jeśli mały to też niedrogi ( pożywienie ) dzieci stawiają na ratlerka co Wy na to ? jakie opinie na temat tej rasy psów ? może polecacie inne ?

Gość ciagle sie trzesą szczególnie
zimą

polecam cairn terriera. mały, 10 kilo, wytrzymaly, nie choruje, lubi ludzi. jedyna wada-jest bardzo żywy, ciekawy, wymaga sporo uwagi. nie jest to spokojny piesek. ale dzieci beda miec radoche z niego

Gość Jamniczek oczywiscie
Super piesek jesli ma sie go od szczeniaka i dobrze wychowa

Gość kitka lidka
polecam jamniczka lub kundelka malego

Gość hhghgh
A ja chcę napisać, żebyś nie kupowała pieska, bo dzieci chcą i nalegają. Ile mają lat? Ja chciałam mieć psa od zawsze, ostatecznie dostałam go na urodziny skończywszy 15 lat (wzięliśmy małego pieska ze schroniska) Kupować małego, bezbronnego pieska małym dzieciom to wielka krzywda dla takiego zwierzątka. Przemyśl to jeszcze, nie spełniaj dziecięcej zachcianki kosztem żywego stworzeni.

Gość stara kafeteria
prosze cie,jesli mieszkasz w bloku i musisz wchodzic do mieszkania po schodach nie kupuj jamnika, pies sie tylko bedzie meczyl a pozniej dostanie paraliz tylnich lap od schodow, kregoslup mu siadzie.

Gość eeetttttt
dzieci mają 15 i 12 lat wiec chyba beda odpowiedzialne a co do jamnika to nie chce - jakos nie podobają mi sie i dzieciom też choc słyszałam o nich wiele dobrego

Gość elllka
a będziesz po nim sprzątała kupy?

Gość eeetttttt
a co do schroniska to chyba bedzie mój pierwszy krok własnie tam

Gość eeetttttt
a jak myslisz eellkaa samo sie nie sprzątnie

Gość eeetttttt
cain terier jest fajny ...wiec może takiego

Gość stara kafeteria
kwiatek, a mnie sie ten pies w ogole nie podoba, jak jakis szczur wyglada. taki spchlony kundel tak mi sie kojarzy

Gość elllka
mieszkaam w bloku i powiem ci ,że mnie to wkurza,że psisko wyje całe dnie gdy państwo są w pracy.

eeettt - ze schroniska pies moze byc niezrównoważony. terrier to swietny przyjaciel czlowieka do tego sprytny, zabawny, żywiołowy piesek

stara kafeteria - to wez takiego z lewej z jasnym umaszczeniem ale fakt, jak zmoknie to wyglada jak szczur z kanalizacji PS te psy hodowali do zagryzania szczurów

Gość stara kafeteria
niezruwnowazony to ty kwiatek jestes z psem,ktory wyglada jak stary, poplatany dziad!

Czy w takim razie dziecko z domu dziecka też może być niezrównoważone? :|

Gość amoze
to wez cocker spaniela, chetnie ci sprzedam szczeniaka :)

Gość moze tak jak
grzywacz chinski-jest spokojny,mało szczeka west-wyjątkowo wesoły pies,lubi zabawy z dziećmi oba nie potrzebują "kilkmetrowych "spacerów

Gość moze tak jak
kilkukilometrowych miało byc;)

Gość amstaf ale jest duży

Kiedy moja córka miała 12 lat też chciała psa. Długo przekonywałam męża bo był przeciwny i w końcu się zgodził. Wzięliśmy beagla. Wiadomo gryzł, sikał w domu itd. Po jakimś czasie córka już nie chciała z nim wychodzic i pies został na mojej głowie i mojego męża. Więc lepiej się nad tym jeszcze dobrze zastanów i dobrze porozmawiaj z dziecmi. Moja córka codziennie musiała wstawa o 6.30 i wychodzi z pieskiem. I Twoje dzieci będą musiały pamiętac, że muszą wychodzic z nim 5 razy dziennie ( kiedy jest szczeniakiem). Po drugie zawsze są problemy kiedy się wyjeżdza, więc albo trzeba go zabierac ze sobą lub komuś odda na pare dni. Jak bym teraz miała wziac znowu psa to 100 razy bym się zastanowiła.... :)

Gość Zaden opies
Do bloku tylko kot: nie szczeka. nie musisz wyprowadzać, sam może zostać na dwa dni, brudu nie wnosi, nie śmierdzi, przytula się i ma SWÓJ charakret

Gość jednorazowo
Dzieci mają rację- ratlerka.Mam je od dziecka, są cudowne, tylko niech od razu nauczą go czystości.Położyć w kącie ściereczkę i zaraz po przebudzeniu sie psiaka pokazać mu ściereczkę i mówić "tu...siusiu, tu siusiu" . Nauczy się szybko. a potem jak starszy to już wytrzyma do spaceru. Powodzenia!