Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juzniemamsily

WIZYTA U PSYCHOLOGA JEST PLATNA? -POMOZCIE PROSZE!

Polecane posty

Gość juzniemamsily

Jestem bezsilna,od lat zmagam sie z depresja,czesem sa chwilowe(naprawde chwilowe) poprawy,ale ogolnei nei radze sobie,mama czesto mysli samobojcze.Nigdy jednak sie nie leczylam,nei bralam zadnych tabletek antydepresyjnych. Chce soe wybrac do psychologa,ale moja sytuacja finansowa jest neizbyt coekawa,zastanawiam sie wiec czy takei wizyty sa platne?! I ile sie czeka,tzn. czy tak z dnia na dzien mozna sie zarejestrowac?! Przebywam teraz za granica,ale neidlugo wracam do Polski.Zastanawiam sie czy dlugo musialabym na taka wizyte czekac

Gość brzydka jak noc
Czytałam tu na forum że ktoś czekał na wizyte u psychologa z nfz 2 miesiące. I że przysługuje 1 na miesiąc.

Gość foaoaoao
Boooosh, to co nic za ta zagranica nie zarobilas, ze nie stac cie na wizyte prywatna???? A masz w ogole w Polsce ubezpieczenie? Poza tym poczekasz sobie miesiacami.

Gość kkslslslls
Nie ma to jak pojechac na saksy i nie miec po powrocie nawet na wizyte u lekarza.

Gość juzniemamsily
Mieszkam we Wloszech,przyjechalam tu do pracy...mailam trudna sytuacje,szef mi nei zaplacil...ogolnei chora i dluga historia.Teraz siedze u znajomych i nie mama sily i ochoty na prace.

Gość brzydka jak noc
Do osoby powyżej - wiesz że jedna taka wizyta kosztuje ponad 100 zł? Całe leczenie to nie jedna czy dwie wizyty. Zresztą skoro płacę podatki to też chodzę do nfz, mają obowiązek się mną zająć. Łatwo jest oceniać, najłatwiej...

Gość literowka jest i w tytule
jak ja sieumawialam to tez mi wszedzie podawali odlegle terminy. wzielam od lekarza rodzinnego jednak liste wszytskich pzychodni i w ostatniej do jakiej zadzwonilam umoiwliona wizyte mialam jeszcze w tymsamym tygodniu :) nie wiem jak towyg;lada zpsychiatra, tn rejestracja bezposrednio do. tam gdzie ja bylam KAZDY kto szedl dopsychologa mial odwiedzic nastepnie psychiatre grzecznie przenoszac kartoteke. ten sobie poczytal, zadawal ewentualnie kilka pytan i jak trzeba bylo to rpzepisywal leki.