Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość mylena26

jak dać do zrozumienia nowemu facectowi, że sex jest dla mnie ważny...

Polecane posty

Gość mylena26

Witam, mam nietypowy "problem".... jak w temacie. Może któraś z Was była w podobnej sytuacji, a może odezwą się Panowie, którzy czasem tu zaglądają? (na to liczę) Ale w skrócie zacznę od poczatku... Od miesięcy spotykam się z moim serdecznym kolegą z liceum - zawsze byliśmy "ze sobą" blisko, ale byliśmy w związkach z naszymi "miłosciami" - on jedną, a ja kilkoma... Utrzymywaliśmy sporadyczny, ale bardzo serdeczny i ciepły kontakt, a kiedy oboje zostaliśmy singlami zmieniliśmy charakter tej znajomosci na bardziej intymny. Tak - jesteśmy parą i wszystko jest tak jak w normalnym związku oprócz... sexu, którego nie ma (nie doszło nawet do odważniejszych pieszczot). Rozmowy owszem bywają pikantne, szczególnie te telefoniczne, ale w chwili, gdy jestesmy razem i mam nadzieję na więcej... on nie przejawia inicjatywy. Do pewnego momentu jest ok, ale pozniej on jakby sie wycofywal i nie przestaje byc cholernym gentelmenem (w codziennych sytuacjach bardzo mi to odpowiada i wzbudza moj szacunek, ale...) Znam jego i on zna mnie - wspominajac nasze przyjacielskie rozmowy w czasie gdy byliśmy w zwiazkach wiem, ze dla niego sex był równie ważny jak dla mnie. Jak więc powiedziec mu, ze nie jestem nastolatka i mam swoje potrzeby, a moze wlasnie tak powinnam powiedziec?:P Byc moze problemem jest fakt, ze przez 10 lat bylismy przyjaciolmi? Bo to, że jest miedzy nami pozadanie widac na kazdym kroku. Nie chce byc odebrana jako wyuzdana kobieta, ale chyba czas przejac inicjatywe, pytanie tylko jak?;) Liczę na Wasze opinie i serdecznie pozdrawiam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować