Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poglebiona w depresji

prosze niech mi ktos pomoze. bez zartow.

Polecane posty

Gość poglebiona w depresji

prosze,mam nadzieje,ze znajdzie choc jedna dobra osoba ktora mi da jakas rade, pogada ze mna bo juz nie wiem co mam robic:( wyjechalam do anglii do swojego chlopaka pol roku temu, nie znalam tu prkatycznie nikogo oprocz jego- ewentualnie jego znajomych,ale to tylko tak przelotem. teraz pracuje z duza czescia jego znajomych i jest ok w pracy. ale w domu za to nie. ja sie tu strasznie nudze,mieszkamy daleko od centrum, ja nie mam prawa jazdy, tutaj jest taka pogoda ze mi sie czegokolwiek odechciewa. ja juz na nuego nie moge patrzec, wciaz mu wale jakies fochy, kocham go bardzo i on mnie tez,ale mam dosc tego zycia tutaj! w ogole nie wychodze w tygodniu z domu oprocz do pracy i z powrotem, nie mam z kim sie spotykac,wszystkie dziewczyny,ktore znam tutaj spedzaja wolny czas tak jak ja, nie maja ochoty sie spotykac siedza wciaz w domu ze swoimiMISIAMI:O ja w pl prowadzilam bardzo aktywny tryb zycia, zawsze gdzies wychodzilam, chodzilam na imprezki,zakupy tutaj tylko w weekend wychodze do miasta, z imprez calkiem zrezygnowalam, moj facet nie chce chodzic bo MU SIE NIE CHCE, wlasnie sie z nim poklocilam on wzial kluczyki od auta i gdzies sobie pojechal do kolegow a ja znowu mam spedzac wieczor z laptopem albo tv mam juz dosyc, chodzi mi o to, co moge zmienic,zeby jakos aktywniej tu zyc, jak sie poklocilmy to ja bym chciala wyjsc i miec dokad pojsc :( chyba tu umre:(

Gość lulaaa
siedzisz w domu i narzekasz. to wyjdź do ludzi!! i naucz się języka. czekasz aż inni do ciebie przyjdą? w pl jakoś chodziłaś to co cię powstrzymuje? bo tam cię znali i byłaś lubiana a tu nie wiadomo? a poza tym mozna przcież wyjśc do parku poczytac, do kina samemu a nie zamęczac się ciągle w dwuosobowym towarzystwie.