bajkowa księżniczka z waginką 0 Napisano Październik 30, 2008 że jezeli ktos pyta co robie to odpowiadam ze siedze na komputerze :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o wwww morde 0 Napisano Październik 30, 2008 ja bym napisała, że siedzę przed lub przy komputerze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikusia... 0 Napisano Październik 30, 2008 moze lepiej "przy" a nie "na" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bajkowa księżniczka z waginką 0 Napisano Październik 30, 2008 jak obok komputera ? siedze na komputerze czy wy nie uzywacie takich sformułowań ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bajkowa księżniczka z waginką 0 Napisano Październik 30, 2008 przy komputerze to tez nie bardzo.. bo co siedze o bok tego komputera i co moge na nim nie byc przeciez? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o wwww morde 0 Napisano Październik 30, 2008 nie, my nie używamy, chyba że ty rzeczywiście siedzisz na komputerze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bajkowa księżniczka z waginką 0 Napisano Październik 30, 2008 ostatnio ktos zapytal czy nie mam krzesła w domu :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o wwww morde 0 Napisano Październik 30, 2008 jak już "na" to raczej siedzę na necie ale nie na komputerze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bajkowa księżniczka z waginką 0 Napisano Październik 30, 2008 aha, a czy sforumłowaie ze siedze w necie jest ok ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wydaje mi sie ze ma podobne oc Napisano Październik 30, 2008 Nie, nie jest okej, ale prosci ludzie go uzywaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o wwww morde 0 Napisano Październik 30, 2008 ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a masz krzesla w domu Napisano Październik 30, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bajkowa księżniczka z waginką 0 Napisano Październik 30, 2008 mam krzesła i oczywiście siedze na krześle ale to taka przenośnia ze siedze na komputerze i kazdy wie o co chodzi ale inni chyba nie czają za bardzo :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bajkowa księżniczka z waginką 0 Napisano Październik 30, 2008 a co ma moj nick wspólnego z siedzeniem na komputerze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hasśmen Napisano Październik 30, 2008 siedzę na komputerze i podskakuję bo przyklejony jest do niego bolec dł 25 cm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bosh ale masz problem Napisano Październik 30, 2008 :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach