Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swe5555

Mam 32 lata i z tego co przeżyłam moge powiedzieć

Polecane posty

Gość swe5555

że jednak wygląd jest najważniejszy, uważacie że mam rację czy że mam zły dzień ??

Gość KobietazZZZ
dla mnie nie najważniejszy, ale bardzo ważny

Gość leona22
wyglad jest bardzo wazny, ni9kt chyba co do tego nie ma watpliwosci.

Gość carrramba
jest ważny :) ale nie najwazniejszy ;)

Gość a co jest najważniejsze
tylko nie rozśmieszajcie mnie że charakter, inteligencja i takie tam:)

Gość Konrado
Najważniejszy dla seksu i przelotnych znajomości, ale nie do dojrzałego związku i miłości na długie lata.

Gość swe5555
Dla kobiety jest zwlaszcza wazny poniewaz malo kiedy nieladna kobieta moze miec faceta ktory pociaga ja fizycznie dla srednich kobiet zostaja faceci z usterkami w wygladzie :(

Gość liczy się kasa
mozesz byc wypłochem, a wyciągniesz harmonię pieniędzy i zajedziesz mercem a większość lasek ma juz mokro w majtkach:)

oczywiscie...w pierwszej fazie znajomosci.. pozniej uroda moze nie wystarczyc.. Dokładnie to samo powiedział mi mój facet wczoraj :D

pojjjjjjjjjebalo was ! wyglad mylicie z wrazeniem ogolnym-glebsza sprawa powiem tak-nasze piekno i atrakcyjnosc zaleza glownie od naszego mozgu...mozesz miec najpiekniejsza buzke,a jak mozgu echo dzwoni to nic nie zdzialasz,najwyzej chetniej cie zerzna :O

jesli jestes sprytny,to sie dobrze 'wylansujesz' do tego pewnosc siebie i jestes gosc...chyba,ze juz naprawde jakas mutacja genetyczna...to juz ciezsza sprawa a aaaaaaaa...masz 32 lata i doszlas do tak ubogich wnioskow :(

Gość swe5555
uważam że jesli facet jest np szerszy w biodrach niz ramionach no to sorry ale brak pociagu fizycznego mialabym i zwiazek jest niepelny pozatym osoby brzydsze maja zjechana psychike

Gość leona22
Ale dlaczego stereotypowo myslisz, ze jak ladna, to pusta w srodku? Atrakcyjnym ludziom zyje sie lepiej, przypisuje sie im pozytywne cechy(nawet jaki ich nie posiadaja) i latwiej wybacza sie te negatywne.

zgadzam sie z autorką. Wygląd jest baaaaardzo ważny, choć już przejechałam się też na stwierdzeniu, że ma drugorzędne znaczenie. Znacie Teorię względności Einstaina ?? ;) Jego najważniejszym przesłaniem jest, że "WSZYSTKO JEST RELATYWNE" - CZYLI W PRZetłumaczeniu na polski - względne. Względna jest uroda, sztuka, pojmowanie świata ect.-co w wiekszosci zależy od punktu siedzenia. Także co jednemu jest bóstwem, dla innego jest marą :) _______________________________________________________________

Gość ofe rma
"Znacie Teorię względności Einstaina ?? Jego najważniejszym przesłaniem jest, że "WSZYSTKO JEST RELATYWNE" - CZYLI W PRZetłumaczeniu na polski - względne. Względna jest uroda, sztuka, pojmowanie świata ect.-co w wiekszosci zależy od punktu siedzenia." no popatrz jak nam to pięknie wyjaśniłaś :D a ja do tej pory myślałem że to chodzi o jakieś zasady względności newtona, dylatację czasu i prędkość światła. niewiele z tego rozumiem prawdę mówiąc. a tu okazuje się że einsteinowi chodziło głównie o stwierdzenie że "wszystko jest relatywne". :D i za coś takiego niektórzy uznają go za najgenialnieszego fizyka wszech czasów?

nie uogolniam,ze ladni maja pusto w glowie -nic takiego nie powiedzialam!ale duzo gorsza tragedia jest miec sliczna buzkie i ograniczony rozumek,niz byc troche brzydszym(nie mowie tu o aniomaliach!!) i umiec sie "zaprezentowac' ,a do tego potrzeba miec troszeczke rozumu i sprytu... i tak wiekszosc nie zrozumie!kompleksy.....-wspolczuje:classic_cool: ja mam praktycznie jeden najpowazniejszy!i wiem jaki to bol..reszta to wyimaginowany obraz tego,co jest piekne! a ktos tu przed chwila ,ze "piekno jest tez wzgledne"... wiec o co chodzi?? pragnienie bycia pieknym(czyli takim ,jak nam sie podoba-bo przeciez dla kazdego piekne jest co inne)jest bladzeniem,o wiele inteligentniejsze jest zaakceptowanie takiego piekna ,ktore my "reprezentujemy" soba i uznanie go za kanon-i tak sie nie spodoba kazdemu, niz robienie z siebie sieroty i ofiary losu a czy urok osobisty to nie jest to,co sie liczy?? i to wlasnie probowalam definiowac...

Gość pani magister
wygląd jest wazny. Moze nie tyle żeby wygladac tak czy tak, zawsze blond włosy długie, zawsze skóra jak u 20-latki, ale żeby z tego, co sie ma, zrobić najlepszy użytek. Dla samego siebie, dla dobrego samopoczucia, żeby móc byc dumnym ze swojego wyglądu. Człowiek sam sie lepiej czuje po takim dniu, jak pójdzie do fryzjera, obetnie zaniedbane kudły, zrobi super fryzurę, kupi nowe, porządne ubranie, pójdzie do kosmetyczki. I dobrze jest raz na jakis czas "dac sobie odropbinę luskusu ":P

wygląd jest bardzo ważny, ale nie wyobrażam sobie, zeby był jedynym i wystarczającym atutem. Jesli facet jest powalający wręcz z wyglądu, ale ma charakter, osobowośc do kitu, to żadna siła mnie nie zmusi, żebym z nim była, to znaczy mogę z nim być, ale "przez chwilę" ;) Sądzę, że mimo że w przypadku kobiet wygląd jest jednak jeszcze ważniejszy, to rozsądny facet, który wie czego chce od życia, też nie zrezygnuje z całej reszty. No w końcu ileż można tylko patrzeć :)

"żeby z tego, co sie ma, zrobić najlepszy użytek" -w tym sek! im sprytniejsza osoba,tym wiekszy potrafi zrobiic pozytek z tego,co ma ;)

Gość qwerty00
Zobaczcie jak wygladaja zony(zazwyczaj drugie) bogatych biznesmenow, sportowcow, czyli facetow, ktorzy moga miec kazda kobiete itp. Zadna nie wyglada jak szara przecietna myszka i nie sadze, aby mialy bardzo bogate wnetrze, bo zazwyczaj jedynym ich hobby sa zakupy i jeszcze raz zakupy. Nie mowcie wiec, ze uroda sie nie liczy. Bardzo atrakcyjna kobieta, nawet jesli jest egoistyczna i troche pusta ma o wiele wieksze szanse na zwiazek niz szara myszka o bogatym wnetrzu. Co z tego, ze jest bogate, skoro nikt nie jest zainteresowany, aby je poznac?

Gość wyglad według mnie
jest bardzo ważny.....od tego zalezy poznanie partnera, przyjaciól, jak cie traktują np w pracy, szkole, sklepie. I nikt temu nie zaprzeczy bo tak jest :classic_cool:

Gość qwerty00
NIeprawda, facet nie musi byc piekny, aby zdobyc atrakcyjna kobiete. Wystarczy, ze jest przecietny, ale zadbany i pewny siebie.

\"Sądzę, że mimo że w przypadku kobiet wygląd jest jednak jeszcze ważniejszy, to rozsądny facet, który wie czego chce od życia, też nie zrezygnuje z całej reszty. No w końcu ileż można tylko patrzeć\" ale jesli wygląd szwankuje, to o tej reszcie nigdy sie nie dowiem

Gość kmdfs
co do zjechanej psychiki to powiedzialabym ze osoby ladniejsze maja zazwyczaj siano w glowie ale nie wszyscy chociaz w praktyce znam kilka takich przypadkow