Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fanka gok wana

Kochajacy facet, ktory nie chce dzieci - istnieje taki?

Polecane posty

Gość fanka gok wana

Czy znacie faceta, ktory jest dobrym czlowiekiem, potrafiacym zaangazowac sie w powazny zwiazek, kochajacym, opiekunczym, ktory nie chce miec dzieci? Czy to w ogole mozliwe? Wiem, ze istnieja faceci nie chcacy miec dzieci, ale to zazwyczaj tacy wieczni kawalerowie skaczacy z kwiatka na kwiatek, a mi chodzi o faceta opisanego powyzej.

Gość
Szczerze mówiąc wątpię. Bezpłodna czy psychiczna? :P

Mój taki jest, ale sama nie wiem czy mnie to cieszy, bo może za 5-10 lat chciałbym mieć dziecko, a mu za rok stuknie 30-stka, a dzieci wciąż nie chce mieć. Jest czuły, kochający, opiekuńczy, lubi zwierzęta, z dziećmi też potrafi się bawić, ale własnych zdecydowanie nie chce mieć.

Gość no wlasnie cz sa tacy
??? bo u mnie jest wyzsze prawdopodobienstwo ze bede bezplodna..

Gość
A jaki facet chce mieć dziecko przed 30stką? Większości zaczyna się chcieć chyba dopiero w przedziale 35 - 40...

Gość fanka gok wana
Katis, to mnie pocieszylas;) Tak, jestem psychiczna, bo moim celem zyciowym nie jest rozmnazanie sie:D

Gość ciasteczko deserowe
moj maz jest taki :) oboje nie chcemy dzieci i choc minelo juz 9 lat wciaz nie mozemy sie soba nacieszyc :) cieszymy sie ze swiata, jaki tworzymy razem i oboje nie widzimy w nim miejsca (przynjamniej jak narazie, mam nadzieje ze wiecznie :P ) na dziecko :)

Gość fanka gok wana
Wiem, ze istnieja tacy faceci, ale zazwyczaj sa to wieczni chlopcy bez potrzeby stabilizacji i bycia w powaznym zwiazku. A ja chce stabilizacji i powaznego zwiazku, ale bez dzieci. Niestety wielokrotnie juz slyszalam od swoich partnerow, ze chca zalozyc ze mna rodzine, miec dzieci. Czy oni to mowili, bo mysleli, ze kobieta chce to uslyszec od faceta czy faktycznie takie sa ich marzenia:O?

Gość TEŻ
Hej.Ciekawi mnie dlaczego szukasz takiego faceta,napewno masz konkretny powód.Wiadomo tu go nie zdradzisz pewniew?

Gość fanka gok wana
Chyba wyjasnilam to w poscie powyzej Twojego;) Chce poznac faceta, ktory bedzie wspanialym, kochanym czlowiekiem, bedzie mnie kochal i zaakceptuje fakt, ze nie chce miec dzieci.

Gość ggggggggg
Moim zdaniem nie. Jeśli pasuje do Twojego opisu i zakładamy że naprawdę bardzo mocno kocha kobietę i chce z nią związać swoje życie to rodzi się w nim naturalna potrzeba by stworzyć owoc tego uczucia. Być może facet tak mówi bo JESZCZE nie chce. Chociaż... moim zdaniem facet który tak mówi raczej nie kocha kobiety. Zwłaszcza wtedy gdy widzi jak bardzo ona chce być matką. Gdy naprawdę się kocha - myśl o posiadaniu dziecka przestaje być taka straszna.

Gość ggggggggg
Aha, w tym sensie że Ty nie chcesz mieć. Człowiek, zresztą jak zwierzęta został tak zaprogramowany że chce przedłużać swój gatunek i generalnie to jest sens zycia. Jesli więc jest zdrowym psychicznie osobnikiem, pragnie stabilizacji i miłości to predzej czy później zechce dziecka.

Gość dlldldldlld
BREDNIA. Nie każdy chce się mnożyć i nie dla każdego to sens życia.

Gość mam takiego
więc chyba istnieją:)

Gość fanka gok wana
ggggg, twierdzisz, ze jak ktos nie odczuwa potrzeby posiadania potomstwa, to jest psychiczny? Odwazne stwierdzenie:D

Gość niezapominajka25
Mnie ciekawi reakcja faceta który chce mieć dzieci na wiadomość, że mam tylko kawałek jednego jajnika. To znaczy że się poznamy i wszystko będzie ładnie, pięknie, ale w końcu będę musiała mu o tym powiedzieć. To nie jest jednoznaczne z tym, że nie mogę mieć dzieci ale prawdopodobieństwo jest dużo mniejsze.

Gość do ciasteczka deserowego
zazdroszcze ci :D tez takiego szukam, sama watpie czy sa tacy ale daliscie mi nadzieje :) mysle ze niektorzy wlasnie moga tak mowic ze chca bo mysla ze kobieta tego oczekuje i ze jej sie to spodoba, wszedzie te stereotypy ze kazda kobieta chce sie rozmnazac

Gość fanka gok wana
Faceci chyba mysla, ze kobieta chce uslyszec od faceta "kocham cie i chce miec z toba dzieci" Uslyszalam ten tekst od paru facetow mimo iz nigdy nie wspomnialam, ze chcialabym miec dziecko, bo nie chce. Chcialabym byc bezplodna, wtedy problem sam by sie rozwiazal.