Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WADY EX DZIEWCZYN

a teraz kolej na WADY EX DZIEWCZYN

Polecane posty

Gość WADY EX DZIEWCZYN

ZACZYNAM OD MOJEJ - robiła 'Kicikicikicikici" i zaczynała mnie podszczypywać, dusić, łaskotać przy szyi, wiercić dziury w brzuchu - i robiła to b. często i z nienacka albo rozpedzała sie i tak mnie atakowala -to samo robila naszemu psu :o -jak sie umawialismy ze gdzies idziemy to potrafila 5 minut przed wyjsciem zmienic zdanie, dostac ataku histerii i uprzec sie ze nigdzie nie idzie -generalnie czesto zmieniala plany i decyzje -zmieniala prace co kilka tygodni :o -prawie w ogole nie chodzila na swoja uczelnie -zostawiala wszedzie smieci, papierki, zuzyte gumy do zucia zostawiala na stole itp.. -klęła jak szewc -piła wodę z kranu i czasami zamiast z butelki mi tez taka nalewała do szklanki jak nie widziałem -miała ataki płaczu, nerwicy, histerii itp. chociaż cały dzień byl w porzadku -jak przygotowywala posiłki to wkładala je do brudnych naczyn zamiast do czystych, robila kawe po 3 razy w jednym kubku bez mycia -objadała chleb i bułki ze skórki i takie obgryzione kawałki zostawiała. to samo robiła z kotletami panierowanymi -myślała tylko o sexie -siedziała ciągle na internecie, i np. zamiast do pracy czy uczelni zostawala przed kompem albo spała -jak się upiła to zaczynała się od razu awanturować

Gość ex już lat dwa
My nie mamy wad ;)

Gość jozinzbazinnnnnnnn
moja potrafila se cipe masowac telefonem z wibratorem ohyyyuyda poza tym puszczala sie na prawo i lewo nie umiala robic loda nie myla wlosow ani nie golila sie za czesto

O byłych kobietach gada się albo dobrze, albo wcale! Skoro opowiadasz pierdoły i tak będziesz ględził kolejnej lasce to pomyśl co tym osiągniesz.Kazda teraz aktualna kiedyś będzie eks...

Gość jozinzbazinnnnnnnn
idiotki same piszecie o wadach swoich exfacetow to czemu was tez nie mozna ob\smarowywac zaaaaaaaaaaalllll